charles spencer

Brat princeze Diane izrazio zabrinutost za Kate Middleton: Ponavlja li se priča?

18.03.2024 u 22:19

Bionic
Reading

Charles Spencer nerijetko javno dijeli svoje mišljenje o postupcima kraljevske obitelji, a misteriozno povlačenje Kate Middleton natjeralo ga je da ju usporedi s pokojnom sestrom Dianom, velikim trnom u oku kraljevske obitelji

Društvene mreže prepune su snimaka koji povlače paralele između tragične priče o princezi Diani i šokantnih događanja s Kate Middleton! Mnogi pričaju o navodnoj bračnoj nevjeri princa Williama sa samozatajnom Rose Hanbury, a ljubavni trokut povezuju sa svima poznatom pričom o kralju Charlesu, tada oženjenom princezom Dianom, kada ju je varao sa sadašnjom suprugom. Povlačenje poveznica između Diane i Kate Middleton oduvijek je prisutno, no sada se ističe više nego ikad.

Na društvenim mrežama kruži priča da se Kate Middleton našla u istoj situaciji kao Diana kad je otkrila izvanbračnu aferu supruga, no izvori su još ranije otkrili da je priča o bračnoj nevjeri zaprepastila Williama i Kate te da su shrvani zbog navodne laži.

Gdje je Kate Middleton? Izvor: Profimedia / Autor: STEPHEN LOCK/I-IMAGES/EYEVINE/AA/ABACA/ABACA PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/JONATHAN BUCKMASTER/MIRRORPIX/DOUG PETERS/PA IMAGES/RUPERT HARTLEY/GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

O čitavoj se situaciji oglasio i brat pokojne princeze.

'Brinem se zbog toga što se dogodilo s istinom', rekao je Charles Spencer za BBC u nedjelju.

Mlađi brat princeze Diane nerijetko komentira događanja u kraljevskoj obitelji pa mu ni ovaj splet događaja od unaprijed zakazane operacije te mnogih fotografija upitne vjerodostojnosti nije prošao ispod radara, a iz njegovih komentara dalo se naslutiti da podržava sva istraživanja na društvenim mrežama. Korisnici društvenih mreža nerijetko su i svojevrsni društveni kroničari koji upućuju na razne problematične događaje u društvu, a tako su učinili i s nedavnim postupcima Kensingtonske palače.

'Ako se osvrnem na '97. i Dianinu smrt, mislim da je to bilo toliko šokantno. Okolnosti njezine smrti bile su toliko šokantne da je natjerala industriju koja podržava paparazze da stvarno pažljivije razmotri što može, a što ne može učiniti', rekao je Charles, dodavši da je to bilo neprihvatljivo za javnost.

MODNI DRAGULJI

Kultne haljine princeze Diane traže nove vlasnice. Cijena? Prava sitnica

Pogledaj galeriju