I'M LIKE A BIRD

Sjećate se Nelly Furtado? Veliki hit imala je prije 23 godine, a sada sprema povratak

04.08.2023 u 06:10

Nelly Furtado

Izvor: Profimedia / Autor: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Kanadska pjevačica Nelly Furtado snimljena je ovih dana ispred Sonyjevog studija u New Yorku, gdje radi na novim pjesmama, a sudeći po osmijehu na njezinom licu, očekuje nas prava glazbena poslastica

Odjevena u neobične traperice i bijeli kratki top, kanadska pjevačica Nelly Furtado snimljena je u New Yorku, gdje je stigla kako bi se ponovno vratila na sam vrh glazbene scene. Baš tamo gdje je bila prije 23 godine kada je snimila svoj najveći hit 'I'm Like A Bird'.

44-godišnja pjevačica portugalskih korijena nije se pretjerano promijenila od dana kada je žarila i palila svjetskom glazbenom scenom. Poznata po svojoj ljubavi za eksperimentiranjem s različlitim instrumentima, zvukovima, vokalnim stilovima i jezicima, Nelly je prije nekoliko dana na svom Instagram profilu objavila kako ponovno surađuje s Timbalandom, stoga je za očekivati da ovoga puta pucaju itekako visoko.

S njim je surađivala 2006. na albumu 'Loose', na kojem se nalaze pjesme poput 'Promiscuous', 'Maneater', 'All Good Things (Come to an End)', 'Say It Right' i 'Do It', no niti jedan od njezinih albuma zapravo nije postigao takav uspjeh kao njezin debitantski album 'Whoa, Nelly', gdje je hit 'I'm Like A Bird' bio nagrađen i Grammyjem.

Nelly Furtado - I'm Like A Bird (Official Music Video) Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kada je riječ o privatnom životu, 20. rujna 2003. s DJ-em Jasperom Gahunijem dobila je kćer Nevis. Iako njihova veza nije opstala, ostali su u dobrim odnosima zbog dobrobiti svoje kćeri. Od 2008. do 2016. bila je u braku s kubanskim glazbenikom Demaciom Castellonom.

Nakon razvoda sama se našalila na vlastiti račun, rekavši: 'Sad sam solo. Pa molim da netko to ažurira na mojoj biografiji na Wikipediji jer ta informacija šteti mojim šansama za dating.'