SNIMILI JE PAPARAZZI

Sjećate se holivudske ljepotice Lare Flynn Boyle? Evo kako danas izgleda

24.02.2022 u 15:31

Bionic
Reading

Iako ju danas nemamo često prilike viđati, budući da joj je glumačka karijera davnih dana krenula nizbrdo, paparazzi se uvijek razvesele kada na ulicama Los Angelesa usnime Laru Flynn Boyle

Na izlazu iz popularnog restorana Craig's u Los Angelesu, paparazzi su snimili 51-godišnju glumicu Laru Flynn Boyle, koje se i danas mnogi prvenstveno sjećaju po ulozi Donne Hayward u hit seriji iz 90-ih, 'Twin Peaks'.

Odjevena u jaknu s resicama i uske traperice, koje su naglasile njezinu mršavu liniju, Lara se nasmijala paparazzima kada su je zazvali. Ovo su inače prve fotografije nekada slavne glumice unazad gotovo godinu dana. Posljednji put snimljena je u svibnju 2021. godine, a u lipnju je dala i jedan od rijetkih intervjua, progovorivši o prvom filmu kojeg je snimila nakon godina pauze.

Ono što je neupitno, njezini su estetski zahvati kojima se podvrgnula posljednjih godina i kojima je dramatično promijenila svoj izgled.

  • +3
Lara Flynn Boyle Izvor: Profimedia / Autor: twoeyephotos/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rođena u Iowi, Lara Flynn Boyle preselila se u Kaliforniju kako bi još kao djevojčica ostvarila svoju glumačku karijeru. Priliku je dobila već 1986. u filmu 'Slobodan dan Ferrisa Buellera', a 1989. glumila je i u 'Društvu mrtvih pjesnika'. Ipak, svjetsku slavu stekla je ulogom Donne Hayward u hit seriji 90-ih 'Twin Peaks'.

Nakon toga pojavila se u još nekoliko filmova, među ostalima i u 'Ljudi u crnom 2'. Više od filmova javnosti je bio zanimljiv njezin ljubavni život. Od 1990. do 1992. bila je u vezi s Kyleom MacLachlanom, s kojim je glumila u 'Twin Peaksu', a dvije godine provela je u braku s Johnom Patrickom Deejem III.

Najviše medijske pozornosti dobila je njezina veza sa 33 godine starijim Jackom Nicholsonom.