IPAK PREVIŠE BOTOKSA

[FOTO] Što se dogodilo s licima Toma Cruisea, Megan Fox, Victorije Beckham i Madonne? Iako negiraju estetske zahvate, fotografije ipak govore drugačije

07.11.2021 u 08:02

Bionic
Reading

Zadnje fotografije pop kraljice Madonne, Toma Cruisea i Victorije Beckham šokirale su javnost zbog njihova evidentno promijenjenog izgleda, a što je očito rezultat brojnih estetskih zahvata kojima su se podvrgli da bi izgledali što mlađe. Izgledaju neprepoznatljivo, tako da nitko ne može povjerovati da su za sve to zaslužne samo majka priroda i zdrava prehrana

Estetskim zahvatima i operacijama podvrgava se sve više i više ljudi. Dakako u tome uvijek prednjače bogati i slavni. Malo je zvijezda koje nisu koristile usluge plastičnih kirurga kako bi se uljepšale, no još uvijek im je problem priznati sve što su radili na sebi. Umjesto da izgledaju mlađe i svježe, što im je bio cilj, brojni poznati su se zaigrali i pretjerali. Osim što izazivaju zgražanje javnosti, potrošili su pravo malo bogatstvo kako bi se riješili kompleksa i nesigurnosti.

Tom Cruise

Proslavljeni glumac nedavno se u društvu 26-godišnjeg sina Connora pojavio na utakmici u San Franciscu, a korisnici Twittera komentirali su da mu je lice natečeno i podbuhlo te se pitali što mu se dogodilo. O njegovom izgledu ubrzo su se oglasili stručnjaci, koji smatraju da je glumac pretjerao s estetskim tretmanima.

Madonna

Pop kraljica viđena je na ulicama New Yorka, a do izražaja je također došlo njezino lice te je očito da se izobličila uslijed brojnih estetskih zahvata, koje teško može sakriti. Osim na Instagramu, na kojem 63-godišnja Madonna redovno objavljuje uređene i fotošopirane fotografije.

'Na Madonninom licu ne postoje nikakve linije ni bore, što znači da je upotrebljavala puno botoksa te da se odlučila za podizanje obrva ili trenutni facelifting. Ne bi me iznenadilo ni to da je imala blefaroplastiku gornjeg kapka', pojasnila je estetska kirurginja Gabriella Birley za DailyMail.

  • +11
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Victoria Beckham

Britanska dizajnerica nedavno je gostovala u showu 'Good morning, America' i iznosila savjete za ljepotu, govorila o Spice Girls i svojoj obitelji, ali mnogi nisu mogli pomaknuti pogled s njezinih usana. Nakon Toma Cruisea i Madonne, Victoria Beckham našla se na meti hejtera zbog promjena na svojem licu. Supruga Davida Beckhama očigledno je povećala usne, ali je, čini se, doista pretjerala s filerima.

  • +5
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Heather Locklear

Ova problematična glumica proslavljena ulogama seksi zavodnica u serijama 'Dinastija' i 'Melrose Place', omiljena plavuša Hollywooda i seks-simbol 90-ih, kao i mnoge poznate 'face' iz tog doba nije uspjela izbjeći opsesiju izgledom i plastičnim operacijama. Danas od silnih estetskih operacija izgleda natečeno i izobličeno. 'Iz aviona' se vidi da je Heather Locklear operirala nos i jagodice, ali i da je pretjerala s ubrizgavanjem nekih supstancija u lice. Kako se često pojavljuje u javnosti bez šminke, tako su sve ove posljedice još vidljivije, a nju je još teže prepoznati. Fotografije pokazuju da je sjena one zavodnice koja je nekad žarila i palila Hollywoodom i slamala srca.

Renée Zellweger

Glumicu koja je svjetsku slavu stekla u ljubavnoj komediji 'Dnevnik Bridget Jones' operacije su deformirale te dovele na rub neprepoznatljivosti. Renée Zellweger odlučno odbija nagađanja da je bila na podizanju lica i botoksu iako stručnjaci za kirurgiju tvrde da je to očito. Zbog botoksa i zatezanja kože lica stalno se nalazi na udaru kritika onih koji smatraju da doista pretjeruje. Prije više godina u otvorenom pismu s naslovom 'Možemo mi to bolje', koje je objavljeno na internetskoj stranici Huffington Posta, odlučila je reći istinu o svom izgledu.

  • +41
Renee Zellweger u ulozi Pam Hupp Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency

'Pišem ovo zato što moram iznijeti neke istine o svom životu i zato što me jako zabrinjava taj prijelaz tabloidnih priča od nagađanja do navodne istine. Sama priča o operaciji očiju nije bitna, ali sam se zbog nje više usredotočila na novinarske priče o samoprihvaćanju i ženama koje su podlegle pritisku da trebaju izgledati i osjećati se onako kako to drugi žele. Nije da se to ikog tiče, ali nisam promijenila svoje lice niti sam imala operacije oko očiju. Te informacije ne bi trebale biti od velikog značenja za bilo koga, ali se o njima ipak raspravljalo i to čak u krugovima uglednih novina, zbog čega je ta tema postala dio javne rasprave', rekla je tada.

Megan Fox

Holivudska glumica dug niz godina smatrana je najljepšom ženom na svijetu. Nije tajna to da se odala čarima estetske kirurgije još na početku karijere, a čak su i njeni najvjerniji obožavatelji složni da su sada stvari izmakle kontroli. Naime premda Megan Fox ima samo 35 godina, lice joj izgleda 'mumificirano' i čini se kao da joj je nemoguće napraviti bilo kakvu grimasu, a kamoli osmjehnuti se. Nije službeno potvrdila nijednu operaciju, ali američki plastični kirurzi tvrde da je zategnula čelo, podignula jagodice i uz pomoć botoksa 'ispeglala' doslovno svaku boru na licu. Smanjila je i nos te povećala grudi i usta.

Mickey Rourke

Legendarni glumac i nekadašnji seks-simbol za kojim su ludovale žene uništio je svoje lice ozljedama tijekom boksačke karijere, ali i kozmetičkim zahvatima, pa danas izaziva zgražanje javnosti jer izgleda kao da je deformirano. Mickey Rourke operirao je nos pet puta, prvi put zbog boksačkih ozljeda, ali taj posjet kirurgu nije dobro završio i, kako je sam otkrio, od tada je sve krenulo nizbrdo.

'Lice mi je bilo u neredu zbog boksanja, ali otišao sam pogrešnom čovjeku da mi ga sastavi', priznao je svojedobno Mickey. Očito je svjestan toga da je zbog loših odluka u prošlosti doslovno - unakažen.

Lara Flynn Boyle

Američka glumica koja se proslavila u kultnoj seriji 'Twin Peaks' godinama je slovila kao seks-simbol, no nije se mogla pomiriti sa starenjem pa je taj 'problem' rješavala pretjeranim odlascima pod nož. Lara Flynn Boyle šali se na svoj račun o alergiji koja joj napuhuje lice, a stručnjaci kažu da je povećavala usnice, ubrizgavala botoks, stavljala filere u obraze, podizala obrve, radila facelifting i 'popravljala' nos. Rezultat njezinih operacija danas više ne može poboljšati ni šminka. Njezina promjena ne sviđa se ni ljudima iz filmske industrije jer već neko vrijeme nije imala glumačke angažmane.

Lil'Kim

Reperica je puno puta pokazivala golo tijelo i svojim izdanjima ostavljala javnost u čudu, a punila je stupce medija i licem koje je upropastila plastičnim operacijama, o kojima je postala ovisna. Rezultat toga danas je, nažalost, i više nego vidljiv. O zahvatima je Lil'Kim javno progovorila nekoliko puta, a ističe da im se podvrgnula nakon nasilne ljubavne veze. Naime 2005. godine ispričala je da je otišla na prvu operaciju kad joj je bivši dečko slomio nos. 'Mnogi misle da sam se operirala jer nemam samopouzdanja, ali nije tako. Mislim da sam to učinila jer sam pokušala biti savršena, ja sam perfekcionist', rekla je tada.