PREVIŠE ESTETSKIH ZAHVATA

Nekad prelijepa američka glumica danas je neprepoznatljiva

10.10.2017 u 12:36

Bionic
Reading

Neki je pamte iz kultne serije 'Twin Peaks', zapela nam je za oko u 'Ljudima u crnom', a gledali smo je i kao odvjetnicu u seriji 'The Practice', no Lara Flynn Boyle, koju se osamdesetih smatralo jednom od najljepših žena, više ne izgleda kao nekada. Glumica se zbog straha od starenja i previše estetskih zahvata promijenila do neprepoznatljivosti

Glumica je snimljena u šetnji s psom Beverly Hillsom u nimalo laskavom izdanju. Nekadašnja ljepotica izgledala je izobličeno s očito natečenim licem koje je pokušala zakloniti šiltericom. Izgleda barem 20 godina starije zbog svoje opsjednutosti estetskim zahvatima.

Lara Flynn Boyle jedna je u nizu ljepotica koje zahvaljujući sumanutoj utrci s godinama i težnji za savršenstvom izgledaju bitno drugačije.

Već tri godine danas 47-godišnja glumica nije imala nijedan angažman. Jedno je vrijeme Lara Flynn Boyle imala problema s anoreksijom, ali onda se nešto u njoj prelomilo i našla je novu opsesiju - počela je odlaziti na plastične operacije koje su je učinile neprepoznatljivom.

  • +7
Lara Flynn Boyle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nekada je bila vrhunska ljepotica, neobična i otmjena, pred kojom je svojevremeno pokleknuo čak i Jack Nicholson, no njezinog nekad lijepog lica danas nema čak ni u tragovima.

  • +4
Lara Flynn Boyle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia