poznata plavuša

Sjećate se Ane Obregon? Bivša Šukerova djevojka skinula se u 62. za Playboy

31.05.2017 u 18:03

Bionic
Reading

Španjolska novinarka, voditeljica i glumica, kod nas poznatija kao bivša djevojka Davora Šukera, predsjednika HNS-a, fotografirala se za španjolsko izdanje Playboya. Sudeći prema fotografijama, Ana Obregon i danas izgleda atraktivno

Ana Obregon i Davor Šuker vezu su započeli u Španjolskoj 1997. godine, kada je on bio zvijezda madridskog Reala, a ona poznata televizijska voditeljica. Njihovu ljubav opisivali su kao romantičnu i vrlo strastvenu.

  • +5
Ana Obregon Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog Ane Obregon Šuker je ostavio Juliju Falcon, koja se hrvatskim medijima požalila da joj je slomio srce, da se posve izgubila kada je u diskoteci nabasala na bivšeg i voditeljicu. Mnogi su vjerovali da će se s Anom vjenčati, no oni su prekinuli nakon dvije godine veze, nakon što je on otišao igrati u Englesku.

Hoy cumple años un campeón y una gran persona. Feliz cumple #davorsuker ! 💝 #futbol #realmadrid #arsenal #botadeoro @realmadrid

A post shared by Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) on

Obregon je na svom profilu na Instagramu napisala da je ponosna što dijeli naslovnicu s ikonama poput Madonne, Marilyn Monroe, Kate Moss, Kim Basinger.

'Hvala što ste me odabrali. Toliko je ljepših, mlađih i spektakularnijih žena, a vi ste odabrali ženu s karijerom, s fakultetskom diplomom, prije svega majku. Meni je ljeto uranilo ove godine', stoji uz fotografiju iz Playboya.