I DALJE IZGLEDA ISTO

Sjećate li se Vite Padovana? Bio je najpoželjniji neženja, a ovako izgleda danas

09.05.2023 u 10:42

Bionic
Reading

U doba najveće sportske slave za Vitom Padovanom uzdisale su mnoge javnosti poznate, ali i nepoznate Hrvatice, no niti jednoj od njih nije uspjelo ovog vaterpolista odvesti pred oltar

Sredinom travnja ove godine na rođendanskoj je torti puhnuo u 53 svjećice, no za Vitu Padovana vrijedi ona da su godine samo brojka na papiru, jer ovaj proslavljeni vaterpolist i dalje izgleda kao momak za kojim su krajem 90-ih i početkom 2000-ih ludjele žene iz cijele regije.

Iako ga dugo nismo vidjeli u javnosti, Padovan se nije puno promijenio - i dalje fura isti imidž, s malo dužom kosom skupljenom u rep i bradom, a tu je i njegov prepoznatljiv osmijeh.

53-godišnji Padovan sinoć je iznenadio mnoge u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, gdje je stigao sa ostalim umirovljenim vaterpolistima s kojima je osvajao medalje - Pericom Bukićem, Dubravkom Šimencom, Ratkom Štritofom - na premijeru novog filma Tarika Filipovića.

KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

Uspjeh o kojem je sanjao: Premijera filma Tarika Filipovića privukla brojne poznate

Pogledaj galeriju

Inače, u doba najveće sportske slave Padovan je redovito bio proglašavan najpoželjnijim neženjom, a tada je i dobio nadimak 'vodeni Apolon'. Unatoč svemu tome, privatni život vješto je krio od javnosti, a osobito od medija. Ipak, prije nekoliko godina otkrio je da može zahvaliti genima, ali i disciplini, na svom mladenačkom izgledu:

'Svega je tu pomalo. Apetit je ostao od prije, ne smijem vam ni reći što smo sve znali pojesti. (smijeh) No i dalje su tu treninzi, naravno u manjem intenzitetu, ali disciplina je prisutna, pa bilo to kroz šetnju, vožnju biciklom ili plivanje.'