uz svog tarika

Zanosna Lejla plijenila je pažnju u laskavom odijelu s moćnim detaljima

09.05.2023 u 09:14

Bionic
Reading

Premijera španjolskog filma '42 sekunde', u kojem glumi Tarik Filipović, okupila je brojna poznata lica, a nije ju propustila ni njegova supruga Lejla te mu je uvijek najveća podrška. Zanosna Lejla i ovog puta pažnju je privukla sjajnim izgledom

U Zagrebu je održana premijera španjolskog filma '42 sekunde', u kojem jednu od glavnih uloga ima glumac Tarik Filipović. U filmu glumi Dragana Matutinovića, poznatog splitskog trenera koji je Španjolsku odveo do prvog olimpijskog odličja u vaterpolu.

Premijera filma privukla je brojna poznata lica na crveni tepih, a par u koji su svi gledali, sasvim očekivano, bili su Tarik i Lejla Filipović. Lijepa Lejla i ovog puta je pokazala besprijekoran modni stil, spoj klasike i trenda.

Lejla, čiju garderobu redom čine laskave haljine, ženstveni krojevi, ali sjajni casual komadi, ovog puta posegnula je za vrlo moćnim komadom - ženskim odijelom u upečatljivoj boji fuksije. U hlačama laskavih lepršavih nogavica te oversized sakou izgledala je sjajno. Malo sjaja pružila je i dodacima – zlatnom torbicom koju je nosila u ruci te sandalama u odgovarajućoj nijansi zlatne boje.

Sjajan stajling Lejla je pronašla na policama brenda Patrizia Pepe. Klasični sako s dvorednim kopčanjem obogaćen je ženstvenim detaljima: reveri, rukavi i džepovi ukrašeni su sjajnim satenskim detaljima za grafički, ali upečatljiv krajnji rezultat. Sako je spojila s odgovarajućim palazzo hlačama ukrašenim tuxedo detaljima te sjajnim bočnim trakama, kreirajući sjajan komplet koji se prodaje po cijeni od 298 eura za hlače te 428 eura za sako.

  • +31
Poznati na premijeri filma Tarika Filipovića Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban / Pixsell