živi u new yorku

Sjećate li se Tina Samardžića, nekadašnjeg člana benda 'Saša, Tin i Kedžo? Javio se sa Brača, a promijenio je i izgled

05.08.2021 u 09:05

Bionic
Reading

Tin Samardžić, bivši član popularnog benda 'Saša, Tin i Kedžo' stigao je na rodni Brač te uživa u odmoru s obitelji i prijateljima u rodnom Supetru. Naime, od raspada boy benda Tin živi i radi u New Yorku, a u rodnu Dalmaciju sada je posjetio prvi put nakon godinu dana

Saša Lozar, Damir Kedžo i Tin Samardžić hrvatskoj su javnosti postali poznati još 2003. godine kada su se pojavili u showu 'Super nova Music Talents'. Trojac je kao bend izbacio hit '365 dana', a nakon osvajanja top ljestvica i objave albuma 'Instant', svatko je odlučio krenuti svojim putem. Saša i Kedžo ostali su prisutni na domaćoj sceni, a Tin je prvo kratko vrijeme bio direktor supetarskog hotela, a nakon toga se preselio u Ameriku.

U SAD-u je izgradio nov život, no rodni Supetar i dalje rado posjećuje. U New Yorku Tin studira arhitekturu i unutrašnje uređenje te radi u Sohou na visokoj muškoj modi u robnoj kući Bloomingdale's. U Hrvatskoj je ljeto proveo i prošle godine, a epidemija ga nije spriječila da u rodno mjesto dođe i ovoga ljeta. Na svom Instagram profilu objavio je tako fotografiju na kojoj pozira u ženskom društvu, a lokaciju označio – Supetar, otok Brač. Tin nije otkrio koliko će se zadržati u Hrvatskoj, no sigurno će uživati u ljetnim čarima te druženju s dragim osobama koje su mu sigurno nedostajale tijekom protekle godine.

Još jedna fotografija na Tinovom profilu otkriva i kako je nekadašnji pjevač malo i promijenio imidž. Uvijek dotjeran i elegantan Tin sada nosi malu mušku pundžu, a čini se i kako je skinuo koji kilogram te se bacio na vježbanje.

Naime, u postu uz fotografiju Tin je napisao: 'Mnogi moji prijatelji kažu: premršav si. Zašto ne jedeš više i prestaneš raditi toliko kardio vježbi? Drugi kažu: zašto nosiš tu smiješnu mušku pundžu? Stara frizura nam se puno više sviđala. Odlučio sam ignorirati negativnosti i fokusirati se na pozitivne stvari. Siguran sam da svi više volimo dobivati komplimente umjesto kritike. Samo kažem.'