GLUMAC I PJEVAČ

Sjećate li se ove zvijezde 80-ih: Jason Donovan danas izgleda ovako

09.04.2018 u 12:34

Bionic
Reading

Australski pjevač svojim pjesmama 'To Many Broken Hearts' i 'Sealed With a Kiss' dirnuo je mnoge tinejdžerice koje su mahnito lijepile njegove postere na zidove svojih soba odamdesetih godina prošlog stoljeća. Jasona Donovana mnogi pamte i po vezi s Kylie Minogue koju je upoznao na snimanju sapunice 'Neighbours' i duetu 'Especially For You'. Danas, kad je riječ njegovom izgledu, više nema ni tragova nekadašnjeg plavokosog zavodnika jer su godine ovisnosti o drogama učinile svoje

Danas 49-godišnji Jason živi u Londonu sa suprugom Angelom, s kojom ima ima troje djece, kćer Molly te 18-godišnju kćer Jemmu i godinu dana mlađeg sina Zacka s kojima se proteklog vikenda pojavio na dodjeli britanske kazališne nagrade 'Laurence Olivier Award'.

Osamdesetih godina žario je i palio svojim hitovima. S Kylie Minogue glumio je u poznatoj australskoj seriji 'Neighbours' koja je lansirala mnoge zvijezde. Osim navedenih glumio je u njoj i glumac Russell Crowe. Jason i Kylie su snimili i zajednički duet pod nazivom 'Especially For You'.

Karijera mu nije preživjela u devedesetima, a jedan od razloga svakako je to da je postao ovisan o drogama te je u jednom intervjuu priznao da je svakodnevno uzimao najmanje dva grama kokaina. 'Ne sjećam se pola svog života jer sam se u mladosti neprestano opijao i drugorao. Ne želim se više nikad vratiti u to stanje', izajvio je Donovan koji se na rođendanu manekenke Kate Moss 1995. godine predozirao kokainom i zamalo umro.

Izvor: Društvene mreže

Donovan se i dalje se bavi glumom te je imao uloge u nekoliko britanskih televizijskih serija. Glazbene karijera trenutno mu nije prioritet, posljednji album 'Sign of Your Love' je objavio 2012. godine no s njime nije zabilježio uspjeh. Pojavljivao se i kao član žirija na nekim glazbenim reality showovima u Velikoj Britaniji.

Merry Christmas from the Donovan’s !

A post shared by Jason Donovan (@jdonofficial) on

  • +4
Jason Donovan Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia