preselila se u beograd

Sjećate li se ove pjevačice? Nekad smo je gledali u reality showu, a sad se natječe na 'srpskoj Dori'

01.02.2024 u 14:53

Bionic
Reading

Izbor za Pjesmu Eurovizije, poznatiji kao 'Beovizija' objavili su 28 pjesama koje će se natjecati za predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu. Na popisu izvođača našla se i Hrvatica, Martina Vrbos koja je pjevala u riječkoj grupi Putokazi, a mnogi je pamte po sudjelovanju u reality showu 'Survivor'

Riječke pjevačice Martine Vrbos u javnosti nije bilo više godina. Posvetila se obitelji, udala se za šest godina mlađeg Beograđanina Bogoljuba Vidakovića,no kako se zaželjela pozornice, prošle i pretprošle godine izbacila je po koji singl. Izjavila je da ne bi voljela da ljudi zaborave tko je ona, kakve pjesme piše i kakvu muziku radi te da su, premdda nije često 'doma', njezin senzibilitet Rijeka i Hrvatska'.

No, ove godine će se natječe na natjecati u Beogradu kao mogući predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji. Inače, Vrbos već dugi niz godina živi u Beogradu sa suprugom i njihovo dvoj djece, sinom Kostom i kćeri Milom.

Javnosti poznato da je bila domaćica američke reperice Lil’ Kim, koja je prije 16 godina nastupala u zagrebačkom klubu Aquarius. Tulumarile su u restoranu večer prije nastupa, a prethodno ju je Martina vodila u šoping.

Inače je surađivala je s brojnim domaćim glazbenicima, nema uz kog nije stala (među ostalim s grupom Let 3) i s kojim žanrom glazbe nije imala doticaj. U svojim istupima, otvoreno je govorila i o svojoj borbi s viškom kilograma. Prije nekoliko godina srpski mediji pisali su da je smršavjela 20 kilograma, povećala grudi i ispravila zube. Poznata je po tome i što voli mijenjati imidž pa često boji kosu (na samom početku karijere furala je kovrčavu kosu). Proteklih nekoliko godina pjevačica je drastično promijenila svoj izgled pa danas mnogima izgleda neprepoznatljiv.

  • +3
Martina Vrbos Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL