VRATILI SE NA SCENU

Sjećate li se Kelly Family? Evo kako danas izgledaju

28.03.2017 u 06:49

Bionic
Reading

Kelly Family bio je irsko-američki-europski bend koji je činila jedna velika obitelj, a svirali su pop, rock i folk. Imali su hit 'Fell In Love With An Alien', a mnoge su curice bile zaljubljene u Paddyja i u plavokosog Angela. Žarili su i palili devedesetih, a onda su potpuno nestali sa scene. Sada su se vratili novim albumom 'We Got Love' i kreću na turneju

Počeli su pjevati na ulicama Europe, ali su se brzo svojim nevjerojatnim pjevačkim talentima popeli na sam vrh. Najveći uspjeh postigli su u Europi, u Njemačkoj, Skandinaviji, Poljskoj, Portugalu te zemljama Beneluxa, a od ranih 80-ih prodali su više od 20 milijuna albuma diljem svijeta. Na vrhuncu karijere, u prosincu 1997. nastupili su i u Zagrebu, u Domu sportova.

Šestero članova obitelji snimilo je novi album, ali na turneji će im se povremeno pridružiti i ostali članovi koji su nastupali ranije.

Šestero članova obitelji snimilo je novi album 'We Got Love', a na turneji će im se ponekad pridružiti i ostali članovi koji su nastupali prije. Imali su i tri koncerta u Dortmundu. Taj je koncert rasprodan u samo nekoliko sati pa su dodali još jedan datum nastupa koji se također rasprodao, tako da će u dvorani Dortmund nastupiti tri dana zaredom - 19., 20. i 21. svibnja.

Za iduću godinu najavili su turneju po Austriji i Njemačkoj, a hrvatskim fanovima najbliži je koncert u Beču 9. ožujka 2018. godine.