NAKON 23 GODINE

Sjećate li se Elle? Pjevačica hita 'Iza ponoći' danas ima novo zanimanje

13.03.2019 u 11:29

Bionic
Reading

Marinela Jantoš Ella devedesetih je žarila i palila svojim hitovima. Premda je više nismo viđali u javnosti, nastavila je s glazbenom karijerom, ali pjevajući na svadbama s grupom Stil Zagreb, izbacila singl i pojavila se u realityju 'Farma', a sada povremeno radi i u Engleskoj

Prošle su 23 godine od njezine velike uspješnice 'Iza ponoći', koju s jednakim žarom pjevaju i ona i njezina publika. Marinela Jantoš Ella u međuvremenu je postala majka kćeri Rozi Etel.

'Danas možda nisam kraljica scene, ali ja se dobro osjećam kao kraljica, kraljica sam sebi, kraljica sam svom djetetu i sve mislim da ću ponovo napraviti nešto kako se dobro osjećam. Možda da se dobije još jedna šansa, možda to ne bi bilo loše', ispričala je Ella za INMagazin Nove TV.

Priznala je da je puno radila, ali da nije zaradila gotovo ništa. 'Ulagala sam u život, nisam bila raskalašena, ali nisam uspijevala biti u tom rangu razmaženosti i rastrošnosti. Jednom mi je prijateljica iz Đakova kazala - 'daj ti i ta tvoja putovanja, bolje vozi meso za mog tatu, više ćeš zaraditi'', rekla je Ella.

U jednom trenutku nestala je s glazbene scene, no glazbu nikad nije napustila. Često nastupa na eventima i vjenčanjima, a radila je i kao konobarica te njegovateljica, i to u Engleskoj.

'Imala sam frku i otišla sam. Uvijek sam mislila da neću otići iz Hrvatske. Bilo me sram raditi tamo kao imigrant. No bolje je zato što imaju veliku 'manu' - sve plate na vrijeme. Ima posla, bolje su plaćeni ljudi. Promijenila sam mišljenje. Trebala sam otići ranije i dolaziti ovdje na godišnji', izjavila je. S Mineom i Ivanom Banfić, dodaje, u svibnju će nastupiti na zajedničkom koncertu pjevajući hitove iz devedesetih.

Izvor: Društvene mreže