rad na sebi

Siniša Vuco skinuo 40 kilograma i poručuje: 'Želja za pobjedom je najbitnija, i uvijek se mora naći rival. U ovom slučaju, rival je vaga'

28.09.2020 u 09:46

Bionic
Reading

Popularni Splićanin pohvalio se kako je u nekoliko mjeseci konačno skinuo višak kilograma i došao do željene kilaže. Izjavio je kako ne jede puno, izbjegava jesti kruh i piti alkohol. Sa 131 kilogram došao je na 91, i kako se pohvalio, nikad se nije bolje osjećao

'Radim posao u kojem većinu vremena provodim sjedeći u studiju,a onda vikendom imam nešto fizičke aktivnosti. Također glazbenici imaju takav stil života u kojem spavaju danju, rade noću i puno se druže s ljudima. Kada se sve to spoji, dobije se ono što se meni dogodilo. Prije godinu i pol stao sam na vagu i mislio sam da se pokvarila jer je pokazala 131,6 kilograma. Onda sam razmislio i počeo raditi ono što svi rade, prestao sam jesti ugljikohidrate i nisam pio gazirana pića i alkohol', ispričao je Siniša Vuco za Večernji list.

Nakon osam mjeseci skinuo je 20 kilograma isključivo prehranom.

'Znao sam da mora postojati alternativa osim gladovanja. Sve je energija. Znamo da šahisti kad se pripremaju imaju i kondicijske treninge. Povezao sam da za skinuti toliko kilograma moraš biti i mentalno jak. Glava ima mišiće, mozak moraš isto trenirati. Počeo sam se inatiti i razgovarati s vagom. Mi smo nekad suparnici, nekad se volimo. Znao sam vagu nositi sa sobom u restoran pa bi se dogodilo da mi gospođa poslužuje juhu, a ja sam u 'mudantama' na vagi. Netko će reći da sam opsjednut, ali ne možeš skinuti toliko kila ako nisi opsjednut', kaže Vuco.

Njegova metoda bazira se na treniranju psihe. Bilo je, priznao je i teških dana. Plan mu je da na zagrebačkom Velesajmu otvori centar za savjetovanje kako smršavjeti. 'Vodit će ga moja kći Katarina, koja je prije 5 dana diplomirala kineziologiju, a imat ćemo i liječnika, koji će sve nadgledati. ja ću biti svojevrsni konzultant, koji će ljudima pomoći da shvate kako je sve snaga volje. Svaki čovjek ima drukčije probleme. Ovo je konstantna borba, nekad je primirje, a uvijek je rat, smatra pjevač.

Ljudi će, tvrdi, imati povjerenje u njega, kad vide na njegovom primjeru kako je uspio i sam skinuti 40 kilograma.

'Sad sam na pragu revolucioniranog otkrića koje će omogućiti da možete piti alkohol a da se ne debljate. Kad to uspijem, bit ću bogat. kad Siniša Vuco nešto zacrta, onda to i uspije. Podsjetit ću da imam najbolji i najprodavaniji album narodne glazbe u Hrvatskoj 'Volim piti i ljubiti'. Onda sam rekao da ću napraviti najbolji heavy metal i napravio sam Živo blato. Želja za pobjedom je najbitnija, i uvijek se mora naći rival. U ovom slučaju, rival je vaga, poručio je Siniša Vuco.