SVE JE RAZNJEŽIO

Sin Ide Prester postao zvijezda maminog Instagrama: Pogledajte kako 'tamani' pekmez iz staklenke

19.05.2018 u 13:43

Bionic
Reading

Popularna voditeljica i pjevačica je vrlo aktivna na društvenim mrežam, a njezini profili na Facebooku i Instagramu su jedni od najpraćenijih među domaćim javnim osobama. Na njima Ida Prester nerijetko objavljuje svoje iskrene i duhovite 'prikaze' o svakodnevnom životu, a njezini pratitelji posebno se vesele objavama o roditeljstvu te fotografijama i snimkama na kojima je sa svojim preslatkim sinovima. Najnovija snimka totalno je oduševila sve one koji je prate

'Slađe dijete nego džem!', 'Bože kako je sladak', 'Slađi i od šećera i meda', ...samo su neki od komentara upućeni malenom Riju, mlađem sinu Ide Prester i njezinog supruga Ivana Peševskog, koji je do lakta umrljan sa džemom. Preslatki dječačić koji je prije nekoliko dana proslavio svoj prvi rođendan, sjedi u hranilici i liže prstiće koje je prethodno stavio u teglu džema, a pritom je umrljao i lice i sve oko sebe.

Svojoj neodoljivom mezimcu popularna voditeljica i glazbenica grupe Lollobrigida nije mogla odoljeti pa ga tako nije ni sprječavala da nastavi sa svojim tamanjenjem slatkoga.

'Ispekla sam palačinke i pripremila džem za mazanje. Dok su se hladile, otišla sam ubaciti stvari u kofer. Nije me bilo par minuta, sasvim dovoljno da se mali vragolan dočepa staklenke s pekmezom i dokusuri je', ispričala nam je Ida. Ovih dana se vratila s puta iz Amsterdama.

  • +34
Ida Prester Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL