nova djevojka

Sin Davida Beckhama ponovno ljubi: Nakon glumice zaljubljen u pjevačicu

25.07.2017 u 12:40

Bionic
Reading

Nakon što je prekinuo vezu s glumicom Chloe Grace Moretz najstariji sin Victorije i Davida Beckhama ponovno ljubi. Madison Beer, pjevačica koju je otkrio Justin Bieber, toliko mu je zavrtjela glavom da ju je već upoznao i sa svojom majkom, bivšom pjevačicom, a danas dizajnericom Victorijom Beckham

Njegova fotografska karijera odavno je krenula uzlaznom putanjom, a sada mu je, čini se, ponovno krenulo i u ljubavi. Nakon što je prekinuo vezu s glumicom Chloe Grace Moretz, mladi Brooklyn Beckham ponovno ljubi, i to pjevačicu u usponu Madison Beer.

  • +11
Brooklyn Beckham i Madison Beer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za 18-godišnju Madison kažu da je nevjerojatni talent, uz to dobro izgleda, stoga joj predviđaju veliki uspjeh. Uskoro će izdati svoj prvi album, a prvi joj je priliku dao Justin Bieber.

Sa svojim vršnjakom, sinom Victorije i Davida Beckhama, Brooklynom, viđa se posljednjih tjedana, a par je snimljen u Hollywoodu nakon izlaska s prijateljima na večeru. Šuška se kako je Brooklyn toliko zaljubljen u svoju novu djevojku da ju je već upoznao s majkom.

Madison, koja se inače druži s Kylie Jenner, Sofijom Ritchie i Arianom Grande, proslavila se 2012. godine, kada je Justin Bieber na svom Twitteru podijelio snimku tada 13-godišnje pjevačice koja izvodi pjesmu Ette James 'At Last'.

Madison Beer- At Last-Etta James Autor: Youtube

Toliko ga je oduševila svojim glasovnim sposobnostima da joj je ponudio ugovor sa svojom izdavačkom kućom te joj je mentor svih ovih godina. Iako se pisalo kako između njih ima nešto više osim poslovnog odnosa, Madison je to opovrgnula.

'Postali smo zaista bliski prijatelji. On je zaista divan dečko i sretna sam što imam nekog tako utjecajnog da mi pomaže u karijeri. On mi dođe poput starijeg brata.'

Madison Beer - Dead Autor: Youtube

Madison je veza s nekim poput mladog Beckhama itekako bila potrebna, osobito nakon bivšeg dečka Jacka Gilinksyja, s kojim je bila dvije godine. Divan dečko na kraju je pokazao svoje pravo lice, a na internetu se pojavila snimka kako je verbalno zlostavlja. Iako se Jack pokušao ispričati putem Twittera za sve izrečeno, Madison je odlučila javno progovoriti o tome:

'Ako vas ne poštuje i ružno se ponaša prema vama, nemojte šutjeti. Nije u redu biti slijep od ljubavi. Nemojte ponoviti moje pogreške, vaša sigurnost nije vrijedna toga. Bez obzira na sve, nitko ne zaslužuje da ga se tako tretira.'

Upravo je o bivšem dečku i onome što je prošla s njim Madison Beer napisala pjesmu 'Dead', koja je ujedno najava njezina prvog albuma.