aran murphy

Sin Cilliana Murphyja kreće očevim stopama, a čeka ga veliki projekt

08.02.2024 u 17:00

Bionic
Reading

Cillian Murphy tako se trudio da zadrži anonimnost svoje obitelji, posebice dvojice sinova, ali 16-godišnji Aran odlučio je napraviti svoj prvi korak u svijet filma

Irski glumac Cillian Murphy davno je pokazao da ga ne zanima holivudski elitizam, no njegovog 16-godišnjeg sina Arana očev holivudski uspjeh itekako je privukao pa je odlučio slijediti već utabane stope oca kojem se za par mjeseci smiješi i prvi Oscar.

Donedavno skrivan od očiju zainteresiranih medija Aran je oca pratio na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnih globusa te uživo pratio veliki uspjeh oca koji je prvi put osvojio prestižnu nagradu za svoju ulogu u filmu 'Oppenheimer'. Sve to holivudsko bještavilo i šušur oduševilo je Arana koji će uskoro debitirati u svojoj prvoj filmskoj ulozi!

16-godišnji Irac glumit će u filmu Taike Waititija 'Klara i sunce', adaptaciji bestsellera New York Timesa Kazua Ishigura, britanskog pisca japanskog podrijetla.

Aran će glumiti lika po imenu Rick, a ostatak glumačke ekipe čine Jenna Ortega i Amy Adams, dok adaptaciju potpisuje Dahvi -Waller.

FILMSKA Nagrada

Ovakav sjaj i glamur dugo se nije vidio: Pogledajte najljepše haljine s dodjele Zlatnih globusa

Pogledaj galeriju