USUSRET SEZONI

Simple Mindsi u Splitu će biti besplatni, no ako želite, upad možete platiti 500 kuna

02.04.2018 u 17:07

Bionic
Reading

Kako smo vam ranije najavili, početkom svibnja u Splitu će biti održan koncert legendarnih Simple Mindsa. Ovim potezom gradske vlasti želje obilježiti početak turističke sezone, a sada smo saznali još ponešto detalja o skorašnjem koncertu

Gradonačelnik Andro Krstulović Opara na svom Facebooku prošlog tjedna podijelio je njihovu live izvedbu pjesme 'Alive and Kicking' iz 2015. godine, uz komentar koji se sastoji od samo jedne riječi: 'Raspaliti!'

Saznali smo tada da se radi o besplatnom koncertu Simple Mindsa kojim gradske vlasti žele obilježiti početak turističke sezone, a koji bi se trebao održati 5. svibnja na Žnjanu.

Kako doznaje Slobodna, Joe Bašić, menadžer koji je doveo Ultru u Split, organizator je koncerta škotskog benda Simple Minds u Splitu. Koncert će se održati 5. svibnja na Žnjanu. Bašićeva agencija MPG d.o.o. već je tiskala i plakate i počela promovirati ovaj koncert, kojim će gradska vlast počastiti Splićane.

  • +15
Simple Minds Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov

Bit će ovo šesti koncert kultnog sastava u Hrvatskoj, a u Split se vraćaju nakon punih osam godina kada su nastupili u Spaladium Areni.

Bašić se ovih dana nalazi u Miamiju, ali je za Slobodnu kratko poručio kako će koncert Simple Mindsa biti besplatan za sve posjetitelje, no da će u ponudi biti i ograničeni broj VIP ulaznica za takozvani Golden Circle koji će biti smješten odmah ispred pozornice. Cijena VIP ulaznica iznosit će 500 kuna.

Izvor: Društvene mreže