BROOKLYNN PRINCE

Simpatičan potez mlade glumice sve je oduševio, a tek joj je sedam

12.01.2018 u 15:37

Bionic
Reading

Zvijezda večeri svečane dodjele filmskih nagrada Critics' Choice bila je dobitnica nagrade za najboljeg mladog glumca, sedmogodišnja Brooklynn Prince, za ulogu u filmu 'The Florida Project'. Preuzimajući kristalnu statuu u obliku zvijezde, Brooklynn se u suzama zahvalila svim živima i pohvalila svoje mlađahne kolege nominirane u istoj kategoriji, poručivši im da moraju zajedno otići na sladoled

Brooklynn je pažnju plijenila još na plavom tepihu uoči same svečanosti dodjele, na kojem je u svojoj crvenoj haljini spremno pozirala s iskusnijim kolegom, jedanaestogodišnjim Jacobom Tremblayom. Jacob je nominaciju u istoj kategoriji zaradio ulogom u filmu 'Čudo', a istu je nagradu osvojio 2016. za ulogu u filmu 'Soba'.

Kad su predstavljači kategorije pročitali njezino ime, Brooklynn nije mogla suspregnuti suze radosnice pa se do pozornice popela uz pomoć oca, gdje ju je preuzeo i do mikrofona poveo voditeljski par.

Autor: Youtube

'Svi su kandidati bili izvrsni i trebali bismo nakon ovoga zajedno otići na sladoled', poručila je svojim konkurentima mlada Brooklynn i potom zahvalila svima koji su joj omogućili da osvoji ovu nagradu.

U filmu 'The Florida Project' Brooklynn glumi djevojčicu Moonee koja sa samohranom majkom Halley živi u jeftinom motelu iz kojega svakog trena mogu biti izbačene. Mlada je zvijezda svjetla reflektora iskoristila kako bi podsjetila da i u stvarnom svijetu postoji jako puno Moonee i Halley i zamolila sve koji mogu da pomognu riješiti njihov problem.

S ogromnom kristalnom statuom u rukama Brooklyn se na putu do mjesta zaustavila kod svog idola - Angeline Jolie. U kratkom razgovoru prepunom smijeha malena je zvijezda oduševila slavnu glumicu pa su se na rastanku srdačno zagrlile.

  • +12
Brooklynn Prince Izvor: Profimedia / Autor: N.N.