žalosne i razočarane

Šime Vrsaljko napokon objavio fotografiju sa suprugom pa bacio obožavateljice u depresiju

22.07.2018 u 14:08

Bionic
Reading

Zadarski nogometaš Šime Vrsaljko koji je osvojio simpatije javnosti svojim opuštenim ponašanjem nakon Svjetskog prvenstva i dobio titulu kralja zabave među Vatrenima, po povratku u rodni kraj pokazao je i svoje pravo lice. U zagrljaju voljene Matee je najmirniji, a to se ne sviđa mnogobrojnim obožavateljicama

'Zadarsko dite' Šime Vrsaljko posljednjih je tjedana tema broj jedan, a za simpatičnim su nogometašem poludjele i djevojke diljem zemlje. Unatoč simpatijama javnosti, 26-godišnji Šime vjeran je jednoj djevojci.

Njegovo je srce još u tinejdžerskim danima zarobila Matea Kedžo s kojom se na koncu i oženio, a ona mu je prije mjesec dana na svijet donijela i nasljednika. Postali su sretni roditelji sinčića Brune.

❤️😘

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Budući da ljubavni život našeg talentiranog sportaša nije pod povećalom javnosti Šime privatnost svoje supruge i djeteta izrazito poštuje, pa su očito mnoge obožavateljice smatrale da je slobodan jer nije poput većine nogometaša objavljivao zajedničke fotografije na društvenim mrežama.

Matea i Šime Vrsaljko Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX

No u subotu navečer Vrsaljko je odlučio i to promijeniti pa je po prvi put na svom Instagram profilu objavio fotografiju sebe i supruge. Zagrljeni i nasmijani, Matea i Šime su spremno pozirali.

❤️

A post shared by Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2) on

Nije dugo trebalo da se u komentarima oglase i vidno razočarane djevojke koje nisu očekivale ovakav rasplet situacije. 'Sad sam žalosna’, ‘Razočarana sam, kako mi je to mogao napravit’, ‘Život nema smisla’, ‘Moj život je gotov....’, ‘Lipšee smo od nje’, ‘Još uvijek nije prekasno za nas’, ‘Više boli to nego poraz od Francuske’, samo su neki od komentara ispod objave.