na instagramu

Silvia Dvornik se oglasila o šuškanjima da iščekuje dijete s Markom Pecotićem Pecom

18.09.2023 u 15:04

  • +2

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco

Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Bionic
Reading

Popularni splitski par Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco privlače puno pozornosti, a njihova veza i ljubavna priča mnogima je vrlo zanimljiva. U zadnje vrijeme često se priča i da se par odlučio i na novi korak, a Silvia Dvornik oglasila se i o toj temi

Pjevačica Silvia Dvornik i njezin partner Marko Pecotić Peco često pokazuju zajedničke trenutke na društvenim mrežama, a sada se Silvia oglasila i o šuškanjima da iščekuju prinovu.

U listopadu prošle godine po Splitu se pričalo da je lijepa Splićanka trudna, no te je navode demantirala. Nova šuškanja krenula su i prije nekoliko dana, a sve zbog jedne fotografije koju je objavila na vlastitom Instagram profilu.

U zelenoj pripijenoj haljini pjevačica je istaknula svoje obline, no mnogi su zbog nezgodnih šara i nabora pomislili da je pjevačica u blaženom stanju, zbog čega su i krenula su nova šuškanja o trudnoći.

Međutim, Silvia je i ovaj put morala intervenirati i obratiti se svojim pratiteljima s negiranjem trudnoće. Na Instagram storyju je podijelila video našalivši se: 'Ne more se čovik pošteno ni najist, a da ne proglase da si u blaženom stanju'.

U kratkoj cropped košuljici i kratkim traper hlačicama pjevačica je pokazala trbušne mišiće kako bi dokazala da se radi samo o glasinama.

Silvia Dvornik i Marko Pecotić Peco puno su godina poslovno surađivali, no u nekom je trenutku među njima zaiskrilo. Početkom godine Peco se razveo sa suprugom Irenom, obznanio javnosti da je zaljubljen u Silviju, a danas žive najljepše ljubavne trenutke.

splitsko stanje uma

Marko Pecotić Peco i Silvia Dvornik iskoristili sunčano splitsko jutro, a kafić zamijenili posebnim mjestom

Pogledaj galeriju