ljubimci publike

Silente o koncertu karijere na Šalati i novoj pjevačici: 'Lara se nije htjela javiti'

23.05.2024 u 13:41

Bionic
Reading

Jedna od naših najpopularnijih grupa sprema se za najveći samostalni koncert u karijeri, koji će se održati 29. lipnja na Šalati. Tvorci benda braća Tibor i Sanin Karamehmedović otkrili su što pripremaju i podijelili zanimljivu anegdotu kako su došli do svoje nove pjevačice, mlade Konavoke Lare Viktorije Ilić

Za koncert na Šalati Tibor Karamehmedović je najavio da 'izaziva najljepše emocije'. Uzbuđenje je veliko , a to će biti koncert kao 'nijedan drugi'.

Ispričao je kako su došli do svoje nove vokalistice. 'Moj zadatak je bio otprilike u tom 11. mjesecu kontaktirati desetak cura da pjevaju s nama. Mi smo dolazili do njih, jer nismo htjeli da to ispadne veća priča od samog benda ili od same pjesme i da opet pravimo neku audiciju ili da to bude u tom smjeru pa smo htjeli samo da se prijateljski upoznamo sa curama da vidimo kako one funkcioniraju i kakvu muziku vole, jer na kraju krajeva mogu se dva muzičara naći, ali da ne moraju biti dobri skupa kao što su dobri zasebno… Tako da smo zvali, i svatko se javio, osim Lare', prisjetio se na bravo! radiju i nastavio:

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

'Lara se nije htjela javiti, onda sam ja poslao poruku, ona nije vjerovala, pa me zvala natrag, pa ja nekako sumnjičavo rekla: Dobro, okej, hvala, čujemo se…', ispričao je Tibor i otkrio da je to bilo to. 'Da, i nazvala me nakon nekog vremena', dodao je.

Prvi singl koji je otpjevala Lara 'Sve što treba znat o ženi' već mjesecima ne silazi s vrha trendinga. Publika je s oduševljenjem dočekala i pjesmu ‘Sve da ima neki način’, koja se Saninu Karamehmedoviću na prvu nije svidjela.

'Ma ja sam htio izbaciti stihove, ma pola toga. Izbila je svađa s ekipom iz benda, velika svađa. Ja vs. svi ostali u studiju. Nije mi bio dobar tekst, htio sam ga promijeniti…Mislim, bio mi je dobar, ali nije mi bio za pjevanje, za pjesmu. Svima ostalima je bio dobar. Srećom, popustio sam', zaključio je.

Grupa Silente Izvor: Pixsell / Autor: Karlo Klasic/PIXSELL

Tibor je nadodao: 'Ma popustio je… popustio je načinom da je otpjevao cijeli novi tekst, imali smo cijelu alternativnu verziju, koju nitko nije volio, osim njega. Popustio je nakon što je poslušao snimljeno, aranžirano, cijelu pjesmu i nakon što je puštao ljudima i nitko je nije volio'.

sve osim nogometa