16. rujna

Sigur Ros započinje europsku turneju

14.09.2017 u 10:49

Bionic
Reading

Islandski post rock trio Sigur Ros započinje u subotu 16. rujna europsku turneju u sklopu koje će prvi put nastupiti u Zagrebu

Koncertom u mančesterskom O2 Apollu Sigur Ros počinje seriju od 26 nastupa na kojima će prvi put publici predstaviti set koji se sastoji od dva dijela, s pauzom između njih i bez predgrupe. Turneja će obići Veliku Britaniju, Francusku, Belgiju, Nizozemsku, Švedsku, Norvešku, Dansku, Njemačku, Austriju, Italiju i Švicarsku te svoj put završiti u Hrvatskoj. U zagrebački Dom sportova, na njihov premijerni koncert u našoj državi, dolaze 20. listopada.

Sigur Ros na jesensku turneju kreće s kompletnom produkcijom - ozvučenjem, rasvjetom i videoekranima. Scenu će još jednom dizajnirati stari suradnici benda, Sarah Hopper, Damian Halle i Bruno Poet, koji su za prošli rad dobili prestižnu nagradu Knights of Illumination.

Repertoar koncerata sastojat će se od najvažnijih pjesama iz dosadašnje karijere, ali i od potpuno novog materijala koji spremaju za nadolazeći, osmi studijski album.

Ulaznice

Ulaznice za parter iznose 240 kn, a za tribine 270 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr