KAKVA SUDBINA

Šibenčanin Vice preminuo nakon snimanja 'Večere za 5', obitelj dopustila da se epizode emitiraju

22.04.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Ovog tjedna RTL prikazuje emisije koje su snimane u Šibeniku. Na snimanju kulinarske emisije prije nekoliko mjeseci sudjelovao je i ribar Vice Martinović. Družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

'Gospodin Martinović preminuo je, nažalost, netom nakon snimanja.Šibenski tjedan 'Večere za 5' se prikazuje prema želji obitelji gospodina Martinovića kojima i ovim putem izražavamo našu sućut', stoji u priopćenju RTL-a.

Naveli su i da je Vice obožavao ribarenje i poštivao tradicije svog dalmatinskog kraja. Osim toga uživao je u košarci, te se rado družio s prijateljima. Prema dostupnim podacima, Martinović je preminuo u siječnju ove godine. Podsjetimo, kulinarski show 'Večera za 5', donosi razne recepte iz lonaca domaće kuhinje. Kandidati pripremaju jela kako bi ostavili što bolji dojam na svoje konkurente s kojima se natječu za prvo mjesto u svom tjednu natjecanja. Na kraju večere daje se ocjena domaćinu, a tijekom večere gledatelji mogu pratiti tijek kuhanja, druženje i komentare drugih kandidata.

Podsjetimo, kulinarski show 'Večera za 5', donosi razne recepte iz lonaca domaće kuhinje. Kandidati pripremaju jela kako bi ostavili što bolji dojam na svoje konkurente s kojima se natječu za prvo mjesto u svom tjednu natjecanja. Na kraju večere daje se ocjena domaćinu, a tijekom večere gledatelji mogu pratiti tijek kuhanja, druženje i komentare drugih kandidata.

Cvijeće za vrt u proljeće Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr