13. studeni 2019.

Shakira ekskluzivno na velikom platnu u Cinestaru - show uz koji sigurno nećete mirno sjediti

30.08.2019 u 11:50

Bionic
Reading

Shakira in Concert: El Dorado World Tour na velika platna donosi njezin najveći show ikada

Prvi album, Shakira je izdala sa samo 14 godina, a danas je planetarno popularna pjevačica koja puni arene diljem svijeta. Specifična radi svog upečatljivog trbušnog plesa i svojih bezbrojnih hitova, pokorila je Latinsku Ameriku već s 18 godina. “Whenever Wherever”, pjesma je koja i dan danas poziva na ples, a upravo je s njom, Shakira osvojila cijeli svijet.

Shakira in Concert: El Dorado World Tour, na velika kino platna donosi njezin najveći show ikada i prema Shakirinim riječima, ističe sve što je bilo potrebno da se održi nevjerojatna turneja u 22 zemlje, pred gotovo milijun fanova.

Shakira in Concert: El Dorado World Tour Izvor: Promo fotografije / Autor: Xavi Menos

Nakon uspješnog albuma El Dorado, koji joj je svojevremeno donio Grammyja za najbolji pop album Latinske Amerike i latinski Grammy za najbolji moderni vokalni pop album - vraća se na svjetsku scenu sa svojim najslavnijim spektaklom do sada gdje izvodi uspješnice kao “Chantaje” i “La Bicicleta” i druge hitove iz dvadesetogodišnje karijere uključujući jedan od najvećih poput “Hips Don’t Lie”, “Waka Waka (This time for Africa)” i “Estoy Aqui”. Ona je pjevačica koja konstantno ruši rekorde i osvaja srca obožavatelja sa specifičnom kombinacijom latina i rock and rolla.

Danas, slavi povratak na scenu uz ovaj fenomenalni koncertni spektakl koji je sniman tijekom turneje “El Dorado” – a možete ga pogledati samo 13. studenog 2019. i ekskluzivno u CineStar kinima! Uživajte u showu uz koji nećete moći mirno sjediti. Svoju ulaznicu možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: http://bit.ly/ShakiraUCineStaru