potvrđeno za tportal

Severina privedena u Beogradu: Uhvaćena za vrijeme policijskog sata bez dozvole za kretanje

15.04.2020 u 23:07

Bionic
Reading

Srpska policija je u srijedu navečer oko 21 sat privela domaću pjevačicu Severinu zbog nepoštivanja policijskog sata. Potvrdu vijesti, koju su objavili srpski mediji, tportalu dao je njen menadžer Davor Grgin

Prema pisanju beogradskih Novosti, Severina je bila u BMW-u zagrebačkih registarskih oznaka kada su ju oko 21 sat zaustavili policijski službenici u Beogradu u blizini Trgovačkog centra Okov u ulici Partizanske avijacije. Uskoro su provjerom saznali da splitska pjevačica nema dozvolu za kretanje tijekom policijskog sata koji je određen zbog pandemije koronavirusa.

Nakon provjere Severina je odvedena u policijsku postaju odakle će biti procesuirana sucu za prekršaje.

'Severina se večeras pakirala, budući da ujutro kreće za Zagreb i izašla je autom izvan kuće, ne razmišljajući o policijskom satu. Priznat će prekršaj i platiti novčanu kaznu. Nakon mjesec dana neplaniranog boravka u Beogradu, u iščekivanju susreta sa sinom, nije ni čudo da je izgubila iz vida stroga ograničenja kretanja u Srbiji, koja u Hrvatskoj ne postoje, a Srbija se s tim prvi put susreće' za tportal potvrdio je Severinin menadžer, Davor Grgin.

  • +4
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL