VEDRE I RAZIGRANE TOČKICE

Ni Severina nije odoljela uzorku koji ne silazi s modnog trona

18.07.2019 u 16:42

Bionic
Reading

Severina Kojić na odmoru je ljetovalištu Bodrum, gradu na obali Egejskoga mora. Za šetnju, kako mu tepaju, turskim Saint-Tropezom pjevačica je odabrala crni kombinezon s točkastim hit uzorkom

Iako je točkasti uzorak prošle godine bio veliki hit i dosegnuo vrhunac popularnosti, brojne poznate dame, koje itekako prate modne, trendove vratile su ga ovoga proljeća ponovno na tron.

U haljinama s ovim vedrim, razigranom i ženstvenim uzorkom poznate dame pojavljivale su se na raznim događanjima.

Prva dama Amerike Melanija Trump i kćer američkog predsjednika Ivanka Trump uklopile u točkasti uzorak u biznis varijantu, točkice su bile odabir i vojvotkinje Kate Middleton na službenim događanjima, a nije im odoljela ni kraljica Letizia koju smatraju modnom ikonom.

Glumica Eva Mendes pokazala je kako nositi točkice u dnevnom casual stajlingu, a za promociju serije 'Catherine The Great' za točkice se odlučila i proslavljena britanska glumica, 73-godišnja Oskarovka Helen Mirren.

I proljetna ponuda poznatih high street brendova pokazala je ne samo da su točkice apsolutni hit, nego i da su nadvladale cvjetni uzorak, a kao i uslučaju prugica i leopard uzorka, dosegnule su status bezvremenskog trenda.

Nije mu odoljela ni popularna pjevačica koja je točkice, poput Eve Mendes, odabrala za dnevni casual stajling. Za šetnju turskim Saint-Tropezom Severina je odjenula kratki crni kombinezon s bijelim točkicama, svezan u struku mašnom od istog materijala.

Hit uzorak u crno-bijeloj varijanti Severina je uparila s crnim sunčanim naočalama bijelih okvira, crnim sandalama i bijelim satom.