prijateljstvo nema veze s tim

Severina otkrila zašto je stala u obranu Agrokora

Severina

Severina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić

Javnost odavno zna za blizak odnos splitske pjevačice i kćeri Ivice Todorića, Ive Balent, stoga se nitko nije začudio kada je Severina Kojić na svom profilu na Instagramu stala u obranu prijateljice i pozvala obožavatelje da zajedno spase Agrokor. Budući da taj poziv nije odjeknuo u javnosti onako kako je priželjkivala, Severina je objasnila zašto se odlučila na takav potez

Nakon što je prije dva tjedna pružila podršku prijateljici Ivi Balent i cijeloj obitelji Todorić, pozvavši sve svoje obožavatelje da spase Agrokor, pjevačica Severina Kojić sada je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju pojasnila i zašto se odlučila na taj potez.

'Mislim da je naša Vlada napravila isto pet dana nakon mene. Napravila sam dvije dobre stvari - stala sam iza nečega gdje će stvarno biti belaja jer će ljudi stvarno ostati bez posla. Pogotovo žene od 50, 60 godina. Pa tko će ih zaposliti?! S druge strane moja prijateljica Iva nema nikakve veze s tim što se događa. Ona je radila u marketingu, a ono što se sada tamo događa druga je stvar. Moja mater je zadovoljna time kako sam reagirala', rekla je Severina za Slobodnu Dalmaciju.

Budući da su ispod objavljene fotografije na njezinu profilu na Instagramu krenule uvrede na račun pjevačice i njezine prijateljice Ive Balent, s kojom redovito slavi rođendane i provodi godišnje odmore, Severina je onemogućila komentiranje ispod fotografije. Osim toga, mnogi su komentirali i njezinu skupocjenu odjeću, koju je odjenula za šoping u Konzumu, te se fotografirala s djelatnicama koje za takve odjevne komade nemaju novca.

  • +3

Severina

Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balić