LJUBAV IM CVATE

Nikad jača Severina: Fotografijom dokazala da je ništa ne može slomiti

15.10.2018 u 09:41

Bionic
Reading

Nakon što su brojni srpski mediji pisali o tome kako postoji nova serija njezinih eksplicitnih fotografija pjevačica se suzdržala od komentara. Posvetila se svom poslu u kojem uživa, a skandal njezinom braku s Igorom Kojićem nije ni najmanje naštetio

Severina je na svom Instagramu objavila novu fotografiju sa svojim suprugom Igorom Kojićem, na kojoj je očito da su zaljubljeni kao tinejdžeri.

Napisala je da je Igor najbolji muž na svijetu, a fotografija je dobila preko trideset tisuća lajkova. Naravno, nisu izostali ni oduševljeni komentari njezinih obožavatelja: 'Divna Seve', 'Sličite jedno na drugo', 'Riječi su suvišne', 'Kao blizanci'.

Samouvjerena i s osmijehom na licu, Severina se nakon što su nedavno njezine eksplicitne fotografije procurile u javnost uputila na inozemnu gažu i tako dala do znanja da nimalo ne mari za skandal. Nakon toga je na Instagramu objavila fotografiju sa svog vjenčanja i napisala dirljivu objavu slaveći treću godišnjicu braka koji očito ništa ne može poljuljati.

Severina Izvor: Promo fotografije / Autor: Marko Vulević