ISKRENO I OD SRCA

Severina objavila dirljivu poruku posvećenu majci: 'Bila je pet mjeseci u komi nakon poroda sa mnom'

13.05.2018 u 19:21

Bionic
Reading

Danas se u Hrvatskoj obilježava Majčin dan, a mali znak pažnje svojoj majci nije zaboravila pokloniti ni Severina, koja je svoju zahvalnost iskazala na svoj način, putem društvenih mreža

Većina zemalja obilježava majčin dan jednom godišnje druge nedjelje u svibnju, a običaj je da se majkama koje su nas rodile i othranile pokažemo mali znak zahvalnosti, bilo putem raznoraznih poklona, simpatičnim gestiama ili lijepim riječima. Severina Kojić je svojoj majci Ani odlučila čestitati njezin dan javno, pred tisućama vjernih obožavatelja.

Objavom fotografije iz djetinjstva na kojoj se Severina nalazi u društvu majke pjevačica je raznježila svoje fanove, koji su se pridružili čestitkama za Majčin dan, a neki se nisu mogli suzdržati a da Severini ne pokažu koliko ih je ganula svojom porukom.

'Bila je 5 mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali je preživjela i odmah me naučila da može i umrijeti zbog mene, kao i ja za svog sina, ali da će biti sretnija, puno sretnija da živi za nas... Hvala ti, mama... na svemu', napisala je Severina ispod fotografije koju je objavila na Instagramu.

'Predivno napisano. Ne samo da je ona predivna majka, nego je rodila još jednu predivnu majku', komentirala je jedna od Severininih pratiteljica, dok su drugi primijetili kako je Severina ljepotu naslijedila od majke, iako pjevačica priznaje kako je karakterno na oca.

Njezina majka Ana Vučković rodom je iz Drniša, a radila je kao konobarica u mliječnom restoranu kraj starog Hajdukovog igrališta. Severinin otac Sever Vučković, po kojem je dobila ime, radio je kao vozač kamiona u Elektrodalmaciji u Splitu gdje je upoznao Anu, a ostalo je povijest.

Nažalost, Severina je u mladosti ostala bez oca, zbog čega je iznimno povezana s majkom koju nerijetko javno hvali te joj čestita rođendane na društvenim mrežama.

  • +35
Severina Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL