U KRILU SVOGA KRALJA

Severina opet ima titulu kraljice, ali ovoga puta dodijelila si ju je sama

03.05.2018 u 17:53

Bionic
Reading

Splitsku pjevačicu krunili su za kraljicu Torcide pa joj oduzimali titulu i nametali borbu s kolegicom i sugrađankom Jelenom Rozgom za titulu kraljice estrade. Severina tome nikad nije pridavala veliku pažnju, no titulom kraljice ipak se okitila, a dodijelila si ju je sama

Na svom Instagramu pjevačica je objavila fotografiju na kojoj sjedi u krilu svoga supruga Igora Kojića, dok on sjedi u glomaznoj drvenoj kraljevskoj stolici.

Uz fotografiju je napisala 'Moj kralj', i tako slučajno ili ne, kao supruga kralja okitila se još jednom titulom kraljice.

Supružnici Igor Kojić i Severina dvije i pol godine su u sretnom braku, a da njihova zaljubljenost ne gubi snagu pokazuju često objavama na društvenim mrežama.

Tako je povodom Dana žena, Igor objavio njihovu zajedničku fotografiju uz poruku 'Moja prva ljubav'.

Slobodne trenutke par često provodi na romantičnim putovanjima, a Igor je Severini velika podrška i u borbi za skrbništvo nad sinom s bivšim Severininim partnerom Milanom Popovićem.

I popularna pjevačica bez zadrške javno izražava ljubav prema svom suprugu pa je Igora na društvenim mrežama već častila epitetima poput 'sunca mog života' ili 'moje male ikone pred kojom molim se ja'.

Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL