NOVA VERZIJA

Severina je sigurno ponosna: Svekar je ponovo 'preradio' njezinu pjesmu

28.05.2019 u 19:05

Bionic
Reading

Dragan Kojić Keba ponovo je pokazao koliko se dobro slaže sa suprugom svog sina Igora Kojića te koliko cijeni rad i glazbu Severine. Već je prije fanove zabavio izvedbom njezine pjesme, a sada ih je počastio s novom, pjevajući 'Unaprijed gotovo', naravno u svom stilu

'Fatamorgana', komentirao je Dragan Kojić Keba uz video snimku koju je objavio na svom Instagram profilu. Riječ je o duetu Severine i Petra Graša 'Unaprijed gotovo', a Keba je pustio glas i otpjevao je to u svom, narodnjačkom izričaju.

To nije prvi put da je Keba zapjevao Severininu pjesmu. Ranije je oduševio njezine fanove pjesmom 'Ja samo pjevam' koju je ona sama objavila na svom profilu na Instagramu. Pjevaču su tada poručili da je njegova izvedba bila bolje i od originala.

View this post on Instagram

Unapred gotovo..🎋🎋🍷🍷Fatamorgana

A post shared by Dragan Kojic Keba (@dragankojickeba) on

'Gledam je kao svoju kćer Natašu. Zanimljivo je da o Severini nisam skoro ništa znao do prije tri godine. Čuo sam samo za njezino ime i pjesmu 'Ja samo pjevam'. Sad ju uvijek izvodim, iako sam naučio i sve ostale, a i ona zna svaku moju', poručio je Keba ranije.

  • +7
Severina Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram