nakon 13 godina

Šest mjeseci nakon rastave: Gisele Bundchen otvorila dušu o razlozima prekida s Tomom Bradyjem

23.03.2023 u 12:24

  • +7

Gisele Bündchen i Tom Brady

Izvor: Profimedia / Autor: Hahn Lionel/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Najbolje plaćena manekenka svijeta otkrila je razloge razvoda od nogometne zvijezde Toma Bradyja, razvoda koji je iznenadio mnoge. Otkrila je da joj je bilo bolno čitati tekstove u kojima je ispala protivnica Bradyjeve karijere, dok istina uopće nije takva

U listopadu je svijet iznenadila vijest o rastavi bračnog para koji su mnogi doživljavali it parom ili još bolje power couple-om. Brazilski supermodel Gisele Bundchen i nogometna zvijezda Tom Brady razveli su se u listopadu nakon 13 godina braka, a ona je odlučila podijeliti svoje razloge zbog kojih je morala zatražiti rastavu od bivšeg nogometaša. U intervjuu za Vanity Fair otkrila je kako je podnijela razvod te kako danas gleda na njihov odnos.

Manekenka i nogometaš upoznali su se 2006. godine na slijepom spoju, godinu dana nakon što je Gisele prekinula vezu s Leonardom DiCaprijem. 'Kad sam upoznala Toma, imala sam 26 godina i željela sam obitelj. Osjećala sam se tako spremnom', rekla je te dodala kako je odmah znala da je on onaj pravi.

Ipak, nakon 13 godina braka i dvoje djece, životi supermodela i zvijezde američkog nogometa potpuno su se preokrenuli i njihova ljubav završila je razvodom. Dok je ona bila jako fokusirana na svoju obitelj, Brady nije htio napustiti nogometnu karijeru, no nije samo to razlog njihovog prekida.

'Napravili su od mene nekoga tko je protiv nogometa', priznala je Bundchen demantirajući navedeno tvrdnjom kako je njezina želja oduvijek bila da Brady bude sretan i uspješan na osobnom i poslovnom planu. Glasine o tome da je do prekida došlo nakon što je Brady ipak odlučio ostati u NFL-u nakon prvog umirovljenja opisala je kao 'vrlo bolnu i najluđu stvar' koju je ikad čula.

Također je dodala da se sve ono što je rečeno nakon njihova razdvajanja ne poklapa sa stvarnošću onoga što se dogodilo. Ključ razvoda je u tome što su kao osobe počeli imati različite ciljeve te su zaključili kako je najbolje krenuti odvojenim putevima.

'Ono što je rečeno jedan je mali dio puno veće slagalice. Nije baš crno-bijelo', zaključila je.

Gisele u zadnje vrijeme puno vremena provodi u prirodi te je posvećena traženju balansa, a ta ravnoteža pomaže joj i u zajedničkim odlukama koje mora donositi s bivšim suprugom jer oboma su prioritet djeca. 'Ne igramo jedan protiv drugog. Mi smo tim i to je prekrasno. Kada gledam unatrag ne žalim ni zbog čega. Volim svaki dio', rekla je naglasivši da, iako nisu uspjeli kao bračni par, još uvijek daju sve od sebe da uspiju kao roditelji.

Gisele Bündchen Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIO SCORZA / AFP / BRAZIL NEWS/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA