ZANOSNA brazilka

20 godina kasnije: Gisele Bündchen u istom stajlingu otkrila zavidnu figuru

20.02.2023 u 20:07

Gisele Bündchen

Izvor: Profimedia / Autor: ANTONIO SCORZA / AFP / BRAZIL NEWS/MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Čini se da Gisele Bündchen nije ostarjela ni dana. Gotovo 20 godina kasnije ponovila je stajling s najspektakularnijeg karnevala na svijetu i pritom brojne oduševila

Poznata brazilska ljepotica s modnih pisti nosila je kratki crni top dok je pratila ovogodišnji karneval u Riju, sličan crvenoj verziji kakvu je nosila 2004. godine.

Oba puta Bündchen je topić brenda Camarote Brahma N°1 sparila s bijelim trapericama niskog struka, stavljajući istesane trbušnjake u prvi plan.

Bivša Viktorijina anđelica (42) sa svojim milijunskim pratiteljima na Instagramu ove nedjelje podijelila je djelić karnevalske atmosfere, a nekoliko dana uoči spektakularne povorke objavila je video priprema za karneval s koreografom Justinom Netom.

Posljednjih mjeseci slavna Brazilka puni medijske stupce zahvaljujući raskidu dugogodišnjeg braka s Tomom Bradyjem s kojim ima troje djece - sinove Jacka (15), Benjamina ( 13) i desetogodišnju kćer Vivian.

‘Moj prioritet su uvijek bili i bit će naša djeca koju volim svim srcem’, rekla je Bündchen svojim pratiteljima na Instagramu u listopadu 2022. godine.

Dodala je tada da ‘odluka o prekidu braka nikad nije laka’, nazvavši raskid sa zvijezdom američkog nogometa ‘najboljom odlukom’.

  • +7
Gisele Bündchen i Tom Brady Izvor: Profimedia / Autor: TIMOTHY A. CLARY / AFP / Profimedia