Viđaju se već nekoliko mjeseci

Gisele Bündchen viđena s novim dečkom, evo o kome je riječ

18.03.2023 u 09:33

Bionic
Reading

Čini se da Gisele Bündchen živi svoj najbolji život nakon kontroverznog razvoda od Toma Bradyja. Naime, viđena je kako provodi kvalitetno vrijeme sa svojom djecom, radi na nekim novim uzbudljivim projektima, ali i pronalazi vremena za neke od svojih dugogodišnjih prijatelja, uključujući milijardera Jeffreyja Soffera, koji je poznat kao prijatelj umirovljene NFL zvijezde

Nedavno je objavljeno u The Daily Mailu kako je Gisele spremna ponovno se upustiti u romantične odnose. I dok su mnogi uvjereni kako model daje priliku ljubavi sa svojim instruktorom jiu-jitsua Joaquimom Valenteom, budući da su zajedno fotografirani u Kostariki, izvor blizak Gisele otkrio je da postoji netko drugi za koga se ona zanima.

"Gisele provodi vrijeme s Jeffreyjem Sofferom", rekao je izvor blizak manekenki The Daily Mailu, naglašavajući da bi vlasnik hotela Fontainebleau u Miamiju mogao pokazivati ​​romantični interes za modela. "Viđaju se već nekoliko mjeseci i tajno se sastaju otprilike jednom tjedno", rekao je izvor The Daily Mailu.

Također se navodi da su milijarder i Brady prvo postali prijatelji 2020. godine kada je bivši par kupio zemljište za gradnju kuće pored Sofferove vile u Miamiju. Brady se brzo sprijateljio s Sofferom i viđen je kako se druži s njim nekoliko puta, posljednji put krajem siječnja u društvu drugih prijatelja, uključujući Davida Beckhama.

Navodna romansa još nije potvrđena, ali nije tajna da Gisele i dalje živi svoj život u Miamiju sa svojom djecom, a Soffer živi vrlo blizu nje. Ovaj poslovni čovjek, čija se vrijednost procjenjuje na 2,2 milijarde dolara, bio je ranije oženjen za supermodela Elle Macpherson.