Slavlje ljubavi

Šest mjeseci je prošlo od sudbonosnog 'da!': Brooklyn Beckham posvetio dirljivu objavu supruzi Nicoli Peltz

11.10.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Koliko mu je stalo do supruge, Brooklyn Beckham potvrđuje svaki dan. Dok je nedavno stao u njenu obranu pred vlastitom obitelji, sada joj je još jedanput javno potvrdio ljubav i čestitao šest mjeseci bračnog života

Iako su se nedavno suočili s obiteljskim razmiricama s obitelji Beckham, Brooklyn Beckham i Nicola Peltz sretno i zaljubljeno slave svoju ljubav koju su prije šest mjeseci okrunili brakom.

Brooklyn je objavio fotografiju svoje Nicole u raskošnoj Valentino Couture vjenčanici te napisao '6 mjeseci s mojom najboljom prijateljicom x, ne bih izabrao nikoga drugog da živi s xx, volim te zauvijek'. Nicola je isto objavila dvije crno-bijele fotografije s vjenčanja na kojoj su prikazani supružnici kako se grle.

'Uvijek čuvamo leđa jedno drugom, bez obzira na sve. Na kraju krajeva, mi smo najbolji prijatelji i ne bismo drugačije', rekao je par nedavno. Brooklyn je razljutio obitelj zbog svađe majke Victorije i supruge Nicole oko vjenčanice koju je Victoria trebala izraditi. Kako se vidi s fotografija iz Pariza, čak ni razmirice s obitelji nisu navele Brooklyna da se predomisli.

  • +9
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia