POKUŠAVAJU SMIRITI TENZIJE

Brooklyn Beckham komentirao sukob dviju najvažnijih žena u svom životu, a Nicola Peltz otkrila zašto je odbila nositi vjenčanicu Victorije Beckham

11.08.2022 u 10:58

Bionic
Reading

Najstariji sin Beckhamovih, Brooklyn Beckham, u svom je novom intervjuu za Variety otkrio kako nema nikakve istine o navodnoj svađi njegove majke Victorije Beckham i njegove supruge, Nicole Peltz

'Već sam naučio da će mediji uvijek pokušati izmisliti i napisati takve stvari. Uvijek će pokušati poniziti ljude, no mi se svi dobro slažemo, što je dobro', otkrio je u najnovijem izdanju Varietyja, pod nazivom 'Power of Young Hollywood', 23-godišnji Brooklyn Beckham, demantirajući tako glasine, ali i medijske napise o sukobu i hladnom ratu između njegove majke Victorije Beckham i supruge Nicole Peltz.

Inače, nakon svega, pokušala se opravdati i Nicola Peltz, koja se za najstarijeg sina Beckhamovih udala u travnju ove godine, rekavši kako nema nikakve drame. A sve je počelo zbog vjenčanice, koju je za njezin dan iz snova poželjela dizajnirati upravo njezina svekrva, dizajnerica Victoria Beckham, no na kraju se Nicola pojavila u Valentinu.

'Namjeravala sam imati njezinu vjenčanicu i uistinu sam to željela, a onda, svega nekoliko mjeseci prije vjenčanja, shvatila je da njezin atelje neće uspjeti napraviti je, stoga sam morala odabrati drugu haljiniu. Ona nije rekla - ne možeš je nositi, niti sam ja rekla - neću je nositi', otkrila je 27-godišnja bogata nasljednica.

No, unatoč njihovim naporima da izglade novonastalu situaciju i barem za javnost prikažu kako je sve u redu, izvori tvrde kako svekrva i snaha ne podnose jedna drugu do te mjere da uopće ne žele pričati međusobno. Nicola Peltz, u organizaciji svojeg vjenčanja, nije dopuštala da Victoria Beckham i u kojem segmentu sudjeluje, niti ju je željela uključiti u organizaciju, a komunikacija dviju dama svedena je na minimum.

  • +4
Nicola Peltz i Brooklyn Bekcham Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / ABACA PRESS / PROFIMEDIA

Podsjetimo, na svoje vjenčanje Nicola Peltz stigla je u Valentino Houte Couture rađenoj samo za nju vjenčanici, iako je još 2020. rečeno kako će upravo Victoria Beckham dizajnirati vjenčanicu svojoj snahi, na što je ova tada pristala. No, u međuvremenu je ipak promijenila mišljenje, koje je, čini se, i uzrokovalo sve probleme.