nježna fotografija

Šest mjeseci čiste ljubavi: Nataša Janjić Medančić najponosnija je mama na svijetu

26.01.2021 u 10:13

Bionic
Reading

Naša uspješna glumica, svima je već poznato, na društvenim mrežama ima običaj dijeliti trenutke obiteljske sreće koju joj pružaju suprug Nenad Medančić te sin Toni i kćer Katja koju je na svijet donijela u srpnju. Prošlo je već šest mjeseci od njezinog rođenja pa je raznježena glumica taj mali jubilej obilježila na Instagramu

Potresi, koronavirus, neizvjesnost. U svemu negativnom potrebno je pronaći malo optimizma, nade i utjehe. Nataša Janjić Medančić teške dane sigurno lakše podnosi uživajući u majčinstvu.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic

'Kažu da se, kad dobiješ dijete, ispuni jedno mjesto u srcu za koje nisi ni znao da je bilo prazno. Nije nas baš mazila 2020-ta. U jednoj godini doživjeli smo toliko toga - najveće strahove, povelike tuge i samoće, ali i najveće moguće radosti i ljubavi. Emocije razne, velike i snažne, za nekoliko običnih godina', započela je glumica svoju objavu.

'Baš zato mi se ponekad čini kao da je od ovog trenutka prošlo više nego je realno. A realno je 6. Danas je točno 6 mjeseci od ovog čarobnog susreta. Da me još dugo ovako drži za prst, ruku, srce, za sve što joj mogu dati da ostane sretna i sigurna uz nas. Moja Kaja', zaključila je Nataša Janjić Medančić.

Glumica je nedavno otkrila da ju je suprug iznenadio porukom na automobilu prekrivenom snijegom. Specijalist ortopedije napisao joj je 'volim te'. 'On ustaje prije sunca i ostavlja tragove', opisala je fotografiju muževe romantične geste. Par je u prosincu prošle godine proslavio drugu godišnjicu, a čini se kako su zaljubljeni kao prvog dana.