obiteljski izlazak

[FOTO] Ni Nataša Janjić Medančić nije odoljela zimskim radostima, obitelj je povela na popularno zagrebačko sanjkalište

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 10.01.2021 12:35
  • Objavljeno 10.01.2021 u 12:35
tportal

Izvor: Pixsell/Društvene mreže / Autor: tportal.hr

Nakon što je ovog vikenda službeno otvoreno zagrebačko sanjkalište u parku Cmrok brojni Zagrepčani pohitali su na ovu padinu kako bi barem na kratko iskoristili sve čari umjetnog snijega. Na Cmroku se našlo i ponešto poznatih osoba, a svoju obitelj na sanjkalište odvela je i Nataša Janjić Medančić

'Došli smo vidjeti kako se lijepo obnovio centar Zagreba', ironično je zaključila Nataša Janjić Medančić oz objavljenu fotografiju svoje obitelji, snimljenu na zagrebačkom sanjkalištu u parku Cmrok.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ovog vikenda je simbolično otvorio sanjkalište na Cmroku za koje na stranicama grada kažu kako je “jedan od najpopularnijih zagrebačkih parkova za zimske radosti”. Na otvorenju je poručio kako sanjkalište treba približiti malim Zagrepčanima i to što više. “Uz Sljeme sada i ovdje mogu doći sa svojim roditeljima ili djedovima i bakama, kako bi uživali u sanjkanju. Naravno, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera”, rekao je.

  • +5
  • +2

Sanjkalište na Cmroku

Izvor: Pixsell / Autor: Zoe Sarlija

Izgleda da je upravo ta poruka nagovorila obitelj Janjić Medančić te brojne druge Zagrepčane na odlazak na Cmrok.

Glumica Nataša Janjić Medančić i njezin suprug Nenad žive u centru Zagreba, u blizini Botaničkog vrta, a njihov dom je pretrpio priličnu materijalnu štetu te im je zgrada proglašena nesigurnom za stanovanje nakon potresa koji je pogodio metropolu u ožujku prošle godine. Privremeno su se smjestili u Istri, a nakon dva mjeseca i obnove stana vratili su u njega. No, sada opet poput ostalih stanovnika proživljava strah zbog svakodnevnih podrhtavanja.

  • +15
  • +12

Nataša Janjić Medančić

Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic