UŽIVANJE PRED EKRANIMA

Serije koje su pravi ‘skriveni biseri’ i niste ih još pogledali

31.08.2022 u 13:14

Bionic
Reading

Otkrit ćemo vam tajne 'skrivene bisere’ među serijama koje možda još niste uspjeli pogledati, a vjerujte nam - uživali biste

Svaki mjesec izlaze brojne serije ili nove sezone postojećih zbog čega propustimo kvalitetne nove serije i izgubimo se u moru sadržaja. Pickbox NOW streaming servis nudi bogatu i pomno odabranu ponudu serija koje nisu toliko razvikane, a donose nam nezaboravne priče i likove. Ovdje vam donosimo listu pravih skrivenih bisera TV produkcije koje vrijedi pogledati.

800 riječi (800 words)

Tražite zabavnu dramu koja će vas nasmijati do suza, razvedriti dan i podsjetiti da postoji svjetlo na kraju mračnog tunela? 800 riječi slijedi udovca Georgea Turnera i njegovu obitelj koja se odluči preseliti iz Sydneyja u mali gradić na Novom Zelandu. Njihovo preseljenje je zapravo bijeg od tragedije i boli koja ih je zadesila u Australiji, ali novo mjesto dat će im priliku da opet pronađu sreću.

Ljeta u Indiji (Indian Summers)

Ova je serija prava poslastica za sve ljubitelje povijesnih drama- Riječ je o zadnjem razdoblju Indije kao britanske kolonije – britanska vlast slabi, a lokalni ljudi sanjaju o neovisnoj i modernoj Indiji. Godine 1932. u vrijeme ljetnog razdoblja dogodit će se veliki pomak pri ostvarenju samostane Indije, a događaji koje pratimo vode nas u ljeto koje promijeniti povijest. Osim izvrsnih glumaca, seriju krasi raskošna kostimografija i scenografija koja će vas teleportirati u prošlost.

Kad se slegne prašina (When the Dust Settles)

Osam različitih sudbina isprepleteno je u zamršenu mrežu – Morten i Camilla slave godišnjicu braka, Nikolaj želi poći drugim profesionalnim putem, Jamal nastoji dobiti vozačku dozvolu, a djevojčica Marie pronađe torbu koja je povezana s ministricom pravosuđa Elisabeth. U seriji je prikazana njihova svakodnevnica nekoliko dana prije i poslije terorističkog napada u Kopenhagenu. Kad se slegne prašina pršti akcijom, dramom i emocionalno teškim trenucima – riječ je o tragediji koja će imati posljedica za sve.

Duboka voda (Deep Water)

Volite gledati obiteljske drame? Volite suvremeni kontekst u serijama? Volite različite ženske perspektive? Duboka voda progovara o majčinstvu i braku iz iskustva tri različite žene – Roz je bankrotirala i živi s ovisnikom, bogata Kate mora spasiti vlastiti brak, a Lisa želi pobjeći od vlastite sudbine. Ove tri sasvim različite žene napravit će poteze koji će im prodrmati život iz temelja. Serija se temelji na bestselling romanu Paule Daly i ne sumnjamo da će vas uvući već prvom epizodom.