SRETNA VIJEST

Serena Williams postala je mama drugi puta; evo koje je ime dala svojoj djevojčici

22.08.2023 u 21:23

Bionic
Reading

Proslavljena tenisačica Serena Williams (41) i njezin suprug Alexis Ohanian, postali su roditelji malene djevojčice kojoj su dali posebno i neobično ime: Adira River

Teniska ikona i njezin suprug dobili su svoju drugu djevojčicu, objavili su oboje na Instagramu.

'Dobro došla, Adira River Ohanian', napisao je ponosni tata dvoje djece uz obiteljsku fotografiju dok je u opisu videa dobrodošlicu bebi zaželjela i mama Serena.

'Dobro došla, predivni moj anđele', napisala je u opisu videa na TikToku koji je u samo sat vremena od objave pregledan više od 100.000 puta!

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

Serena je na TikToku objavila simpatičan video koji prvo prikazuje Serenu i Olympiju (5) kako sjedi za stolom, dok Ohanian tipka na laptopu.

Williams tada ustaje i kaže da će se odmah vratiti te se vraća s novorođenčetom. Video zatim završava polaroidnim fotografijama četveročlane obitelji.

U ranijem je intervjuu Alex otkrio da je Olympia koja će idućeg mjeseca proslaviti 6 rođendan, bila jako uzbuđena zbog sestrice.

'Ona je to željela. Molila se i stalno nas pitala, tako da je vrlo spremna', rekao je Alexis.

Vijest o prinovi Serena je otkrila na poznatom modnom događaju Met Gali u New Yorku.

Inače, slavna tenisačica i osvajačica 23 Grand Slama prošle je godine objavila da se želi 'odmaknuti od tenisa' te je za američki Vogue otkrila kako želi proširiti svoju obitelj.