Stella Maris

Senidah, Devito, Grše i Kuku$ uskaču u snažni trap-gang program Sea Stara!

14.03.2024 u 14:38

Bionic
Reading

Stižu dnevne ulaznice za festival!

Lineupu Sea Star Festivala pridružuje se opaki trap-gang! U umašku lagunu Stella Maris od 23. do 26. svibnja upadaju najveća regionalna imena hip-hop i trap scene koja će svojim hitovima i moćnim nastupima otvoriti ljeto, ali i festivalsku i turističku sezonu. Sjajnim će se dosad najavljenim headlinerima pridružiti čak devet regionalnih zvijezda, a gang predvode nezamjenjiva Senidah, autor hitova s desecima milijuna pregleda Devito, triljski kralj Billboarda Grše i ikone trapa Kuku$.

Kao dio hip-hop i trap-gang programa Sea Star Festivala nastupit će mlade snage trapa u usponu Jymenik & Tam, Rouzi, Zevin i Thicc Boi. Devet će regionalnih trap imena zasjati na pozornici uz svoje bangere u zanosnoj umaškoj laguni Stella Maris uz već najavljene globalne hitmakere Ofenbach, Hybrid DJ set nezaustavljivog Johna Newmana, talijansku techno kraljicu Deborah De Lucu, partymakera svjetskog kalibra Hot Since 82, tech-house velemajstore ARTBAT, beskompromisnih i autentičnih INIKO, legendu remixa Iana Ashera, novu senzaciju Joker Out i regionalnu koncertnu atrakciju Buč Kesidi. Uz nova imena u petak 15. ožujka točno u podne Sea Star fanovima stiže prvi, ograničeni kontingent jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 25 eura i 40% popusta koji će u ponudi biti najduže 24 sata ili manje, ukoliko se rasprodaju.

SEA STAR GANG 2024: OPAKA TRAP POSTAVA U LAGUNI

Senidah se vraća na Sea Star! Vladarica stagea i balkanskog trapa sa svojim će nastupom ponovno zapaliti atmosferu jer nitko nije njezin ‘Level’. Svojim jedinstvenim vokalom, zavodljivim beatovima, senzualnom energijom i nizom megahitova Senidah će još jednom dominirati pozornicom i hipnotizirati publiku. ‘Slađana’, ‘Mišići’ i ‘Piješ’ odzvanjat će lagunom.

Enigmatični maskirani autor hitova s desecima milijuna pregleda i streamova te više od pola milijuna mjesečnih slušatelja Devito pridružuje se Sea Star gangu. ‘VUDU’, ‘TU TU TU’ i ‘OMADJIJALA’ bit će dijelom jedinstvenog i nezaboravnog festivalskog iskustva.

S vrha Billboarda u gang uskače i Grše. Omiljeni triljski reper začinit će lineup naoružan hitovima, opakim rimama i tvrdim beatovima. Hitčina ‘Mamma Mia’, novi singl u suradnji s Mimi Mercedez ‘Tokyo Drift i klasik ‘Highlife’ samo su neki od dragulja koje Grše donosi u lagunu. Hrvatski hitmaker koji svakim novim singlom obara sve top ljestvice i na njima se zadržava tjednima pobrinut će se za to da doživljaj Sea Star Festivala bude ‘Fantazija’.

Pioniri trapa prošle su godine proslavili desetljeće djelovanja, a nakon rasprodanog Doma sportova i koncertnih prostora diljem regije, penju se na magični Sea Star stage. Kuku$ će natjerati publiku da podivlja, uz stare i neizostavne bangere kao što su ‘Medalje’, ‘Napravit ću scenu’ i ‘Spartanac’, ali i nove kidalice s albuma ‘X’. Ikone trapa Hilje, Goca R.I.P. i Miki natjerat će publiku na moshpit, crowd surfanje i trganje glasnica.

Trap dive Jymenik & Tam udružile su snage na senzacionalnoj pjesmi ‘mila’, a isto će napraviti i u svibnju i u gang zajedno unijeti sjajnu glazbu, glamur, šljokice i žad. Rouzi je novim eksplozivnim singlom u suradnji s Cobyjem, ‘Jao Mama’, u rekordnom roku osvojio preko 13 milijuna slušatelja, pa će se pridružiti opasnom lineupu kako bi svojim rimama i beskonačnim flowom osvojio i srca publike na šestom izdanju Sea Star Festivala. Ljeto će u Umagu otvoriti i bubblegum balkanska izvođačica, ‘Bad B*tch’ Zevin, koja je svoj unikatni zvuk predstavila na EP-ju ‘Egzistencija’ i u samo nekoliko mjeseci začarala desetke tisuća fanova. Uz njih, trap-gangu se i ove godine pridružuje obožavani producent Thicc Boi.

Šesto izdanje Sea Star Festivala otvorit će ljeto 2024. i prizvati sunce. Svjetske i regionalne zvijezde nastupit će na brojnim poznatim i novim pozornicama u umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja. Kao i dosad, dva glavna dana festivala bit će petak 24. i subota 25. svibnja, dok su četvrtak i nedjelja rezervirani za Welcome Day i After Party.

Stižu jednodnevne ulaznice!

U petak 15. ožujka u 12:00 u prodaju kreće prvi, ograničeni kontingent ulaznica za petak i subotu po poklon cijeni od 25 eura i popustom od 40%, koji će u ponudi biti najduže 24 sata ili manje, ukoliko se rasprodaju! Uz njih u ponudi su i dalje festivalske ulaznice po 49 eura, s popustom od 30% u odnosu na finalnu cijenu, a kupiti se mogu online na službenim stranicama Sea Star Festivala, na prodajnim mjestima te u sustavu Entrio.

Ovogodišnji Sea Star festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, Istarske županije, grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave Lagune.