THYLANE BLONDEAU

Selfie iz bolničke postelje: Posljednjom je objavom nekada najljepša djevojčica svijeta zabrinula svoje obožavatelje

18.10.2021 u 18:10

Bionic
Reading

Zbog komplikacija koje joj stvaraju ciste na jajnicima, 20-godišnja Thylane Blondeau završila je u posljednjih godinu dana već nekoliko puta na operacijskom stolu, no tek je sada odlučila to podijeliti s javnosti i to putem društvenih mreža

Lijepa Francuskinja, koju su kada je imala samo šest godina zbog njezine nevjerojatne ljepote proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu, svojom je posljednjom objavom na Instagramu zabrinula sve. Naime, 20-godišnja Thylane Blondeau objavila je selfie iz bolničke postelje, ali i niz fotografija nastalih u bolnici, a potom je objasnila o čemu se radi.

Prije godinu dana, nakon što joj je puknula cista na jajniku, Thylane je završila na hitnoj operaciji. Ni tri mjeseca kasnije počela je osjećati strašne bolove u trbuhu.

'Isprva svi su, uključujući i mene, mislili kako je to zbog operacije. Ove godine posjetila sam tri različita ginekologa, otišla na pregled u više od četiri radiološka centra u Parizu i svi su mi oni rekli istu stvar - 'Ne brini, nema ničega u trbuhu. Sve je to u tvojoj glavi', napisala je i onda otkrila što se događalo prije četiri dana, kada je završila na hitnoj.

SAMO JOJ JE NEBO GRANICA

Nekada najljepša djevojčica svijeta, Thylane Blondeau, bila je glavna zvijezda revije u Parizu i to s razlogom

Pogledaj galeriju

'Trbuh me toliko bolio da nisam više mogla izdržati. Pregledali su me i rekli da je sve u redu, da postoji neka mala tvorba i da ju moram provjeriti za 2 do 3 mjeseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod nevjerojatnog doktora Oliviera Kadocha, koji me pregledao, vidio da je cista veličine 5,6 centimetra i da dodiruje moje jajnike, zbog čega me poslao na magnetsku, a sat vremena kasnije nazvao me i rekao da krenem odmah u bolnicu na hitnu operaciju. Danas se napokon osjećam dobro, osobito jer sam se već počela smatrati ludom zbog bolova u trbuhu koji, kao, ne postoje. Sretna sam što sam bila uporna.'