ljetne radosti

Izrasla je u predivnu djevojku: Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu magnet je za poglede

31.07.2021 u 21:56

Bionic
Reading

Francuskinja Thylane Blondeau sa šest godina proglašena je 'najljepšom djevojčicom na svijetu', a slatka curica upadljivih plavih očiju postala je zvijezda modne industrije. Danas ima 20 godina i radi kao model, a pozornost i dalje plijeni svojom ljepotom

Lijepa Thylane ljetne dane krati na plaži i to u mondenom francuskom odredištu St Tropezu. Atraktivna Francuskinja brčkala se ovih dana na plaži Riviera u društvu novog izabranika, Bena Attela, a par pri tom nije skrivao zaljubljenost. 20-godišnja ljepotica bijelim bikinijem naglasila je preplanulu put, a ni u moru se nije odvajala od crnih sunčanih naočala.

  • +9
Thylane Blondeau Izvor: Profimedia / Autor: MCC / Spread Pictures / Profimedia

Kći francuskog nogometaša Patricka Blondeaua i TV voditeljice Veronike Loubry manekensku karijeru započela je s četiri godine kada se pojavila na reviji Jeana Paula Gaultiera. Sa šest godina proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu, no njezina manekenska karijera nije prošla bez kontroverzi pa je tako snimanje francuskog Voguea s 10-godišnjom Thylane, u kojem nosi tešku šminku i odjeću za odrasle, izazvalo brojne kritike javnosti.

Da njezina ljepota nimalo ne blijedi dokaz je i to što se dva puta našla na vrhu liste TC Candlera 100 najljepših lica.

Danas se Thylane bavi modelingom, potpisala je ugovor za L’Oreal, a posjeduje i vlastitu modnu marku No Smile Clothing koja prodaje ogrtače za kupanje i trenirke dok joj se bogatstvo procjenjuje na preko 4 milijuna dolara.