ALESSANDRA AMBROSIO

Seksi Brazilka pohvalila se novom serijom vrućih fotografija

29.05.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Brazilski top model Alessandra Ambrosio s vremena na vrijeme počasti svoje obožavatelje fotografijama na kojima je odbacila višak krpica. Najnovije takve na kojima do izražaja dolaze svi njezini atributi, oduševili su milijune

Baš kao da pozira pred objektivom nekog modnog magazina za ljetnu naslovnicu, izgleda model Alessandra Ambrosio na novoj fotografiji koja je osvanula na Instagramu.

Njezina nova objava, nastala u kućnoj radinosti, na kojoj pak pozira u oskudnom izdanju oduševila je obožavatelje. Lijepa Brazilka u plavom bikiniju pozirala je pored svog bazena u vili u Santa Monici, dok je ulogu fotografa ovoga puta imao njezin partner Nicolo Oddi, s kojim je u vezi posljednje dvije godine.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Like lovers do ...❤️

Objavu dijeli Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Oddi je utemeljitelj talijanskog brend vunene odjeće Alanui, a već godinama posluje iz Los Angelesa. Zbog svog dugogodišnjeg rada u modnoj industriji, jako dobro zna kako uhvatiti pravi kadar svoje voljene te naglasiti sve njezine atribute.

Prije nego je sreću u ljubavi pronašla uz 39-godišnje Talijana, atraktivna Viktorijina anđelica bila je 13 godina u vezi s američkim biznismenom Jamijem Mazurom s kojim dijeli dvoje djece, kćer Anju i sina Naoaha.