CHARLIE HALL

Ponosna mama: Najmlađi sin zvijezde 'Seinfelda' ostvario ulogu u novom hit filmu na Netflixu

07.03.2021 u 13:52

Bionic
Reading

Američka glumica Julia Louis-Dreyfus, koja se proslavila ulogom Elaine u kultnom sitcomu 'Seinfeld', ne krije ponos zbog uspjeha svog 23- godišnjeg sina. Poput slavnih roditelja, Charlie Hall također se odlučio okušati u glumačkom svijetu, a svoju prvu ulogu ostvario je u Netflixovom najnovijem hit filmu 'Moxie'

Nastao pod redateljskom palicom poznate američke komičarke Amy Poehler, radnja Netflixovog filma odvija se u srednjoj školi i prati lik Moxie, sramežljive srednjoškolke koja objavljuje anonimni zine kojim proziva seksizam u svojoj školi, nadahnuta majčinom buntovnom prošlošću i novom prijateljicom iz školskih klupa.

Foršpan filma 'Moxie' Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Film 'Moxie', nastao po istoimenu romanu, svoju premijeru na streaming servisu Netflix doživio je ovoga petka, a zvijezda serije 'Seinfeld' ne krije koliko je ponosna na činjenicu što je njezin mlađi sin, 23- godišnji Charlie Hall, postao dijelom ovog filmskog projekta.

Svoje oduševljenje nije mogla sakriti na društvenim mrežama podijelivši Twitter objavu svog starijeg sina Henryja u kojoj javnost poziva da pogledaju novi Netflixov film, a u kojem je prve filmske korake ostvario njegov mlađi brat.

Osim sina zvijezde 'Seinfelda', jednu od ključnih uloga u novom filmu komičarke Amy Poehler ima i sin akcijske zvijezde i bivšeg guvernera Kalifornije, Arnolda Schwarzeneggera.

U odnosu na Charlieja, 27- godišnji Patrick Schwarzenegger do danas je ostvario niz filmskih uloga.