DAVID GUETTA I JESSICA LEDON

Sedma je za njih bila kobna: Slavni DJ prekinuo vezu sa 25 godine mlađom ljepoticom

27.10.2022 u 18:24

Bionic
Reading

Kako donose svjetski mediji, DJ David Guetta prekinuo je svoju sedmogodišnju vezu sa Jessicom Ledon, a kao razlog naveli su da njihov način života više nije bio 'kompatibilan'

Kako je potvrdio izvor za britanski The Sun, sedmogodišnjoj vezi 54-godišnjeg DJ-a Davida Guette i 30-godišnje glumice Jessice Ledon došao je kraj. Par je okončao svoju romansu, a kao razlog su naveli da njihov način života više nije bio 'kompatibilan'.

Probleme u vezi stvarao je i odvojeni život, budući da je tijekom ljeta Guetta živio na Ibizi, a Jessica u Americi. Inače, par je svoju vezu započeo 2015., nakon što je atraktivna Kubanka zavrtila glavu slavnom DJ-u. Prošle godine otkriveno je da je svojoj djevojci dao prsten obećanja umjesto zaručničkog, jer ona sam 'više nije vjerovao u brak'.

  • +3
David Guetta i Jessica Ledon Izvor: Profimedia / Autor: DAME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Imaju dugu zajedničku prošlost. Mislili su da su stvoreni jedno za drugo, ali nije uspjelo', otkrio je izvor za Daily Mail, a bliski im ljudi i dalje se nadaju kako će jednoga dana ipak svojoj ljubavi dati još jednu šansu.

Uspješnu karijeru Guetta može zahvaliti i bivšoj supruzi, klupskoj menadžerici Cathy, od koje se nakon 22 godine braka razveo 2014. godine. Nedugo nakon toga započeo je vezu s Kubankom Jessicom Ledon, s kojom ga se često moglo vidjeti na plažama Miamija.