PONOSNA MAMA

Sedam mjeseci nakon poroda Eva Longoria počela s napornim treninzima

04.03.2019 u 09:58

Bionic
Reading

Krajem lipnja prošle godine, glumica Eva Longoria postala je u 43. godini majka malenog dječaka. Brzo nakon poroda lijepa brineta prionula je na posao i vratila se snimanjima. Možda je upravo užurban ritam zaslužan i za njezinu sjajnu figuru koju je sada odlučila dovesti do savršenstva napornim treninzima

Glumica Eva Longoria protekli je vikend iskoristila za naporni trening sa suprugom Joseom Bastonom. Supružnici su sportsko odjeveni krenuli na zajedničko trčanje po Beverly Hillsu, a latino ljepotica u golišavom stajlingu pohvalila se dosadašnjim rezultatima.

Posljednjih sedam mjeseci, Longoria se uglavnom posvetila sinčiću Santiagu, kojeg je na svijet donijela krajem lipnja prošle godine.

Slavna mama za trčanje je uskočila u udobne vruće hlačice i široku majicu te se prihvatila posla.

  • +2
Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pilates, joga i puno trčanja, to me zabavlja i opušta, ali nažalost - to toliko ne jača mišiće kao što se mnogima možda čini. Nedavno mi je došla moja nutricionistica i obznanila mi je jednu tužnu vijest - moja mišićna masa baš i nije na nekom zavidnom nivou pa mi je predložila promjenu, Uputila me u teretanu i naložila teške vježbe. Nemate pojma kako mi je to teško palo. Mislim, da mogu, ja bih samo tamo stajala i radila običan biceps curl u nadi da će mi ta vježba ojačati cijelo tijelo. Eto - toliko volim vježbati', otkrila je jednom prilikom zgodna glumica.

Iako joj vježbanje i nije najdraže, Longoria se prije ljeta odlučila dovesti u formu.

Nedavno je otputovala je sa suprugom Joseom na kratki ali slatki odmor u njegovu domovinu- Meksiko. Tamo je uživala s prijateljima, obitelji ali i sedmomjesečnim sinčićem, Santiagom.

Eva Longoria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naravno, bila je to prilika da pokaže kako je kilograme nakupljene kroz trudnoću, uspješno skinula. Longoria je na Instagramu objavila nekoliko fotografija i videa na kojima skakuće u maslinastom jednodijelnom kupaćem kostimu. Kroj kostima sjajno je pristajao 43-godišnjoj glumici te istaknuo njezine atribute, a prikrio slabe točke.

Inače, Longoria i Baston u bračnu su luku uplovili prije tri godine, organiziravši tada spektakularno vjenčanje u meksičkom gradu Valle de Bravo. Jose iz prijašnjeg braka ima troje djece, dvije kćeri i sina, koje dijeli s bivšom suprugom Natalijom Esperon. Njegova djeca i Eva se sjajno slažu.

  • +5
Eva Longoria baby shower Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prije medijskog mogula, Josea Bastona, Longoria je bila u braku s NBA zvijezdom Tonyjem Parkerom, ali par se rastao nakon četiri godine zbog njegove nevjere. Nakon toga, Eva je prolazila kroz vrlo bolno i traumatično razdoblje i zamalo izgubila vjeru u ljubav.

Eva Longoria u badiću je senzacija Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Imala sam trenutke u kojima sam se pitala: Jesam li dovoljno seksi? Jesam li dovoljno lijepa? Jesam li dovoljno pametna? No, onda sam sama sebi rekla da moram prestati s tim', iskreno je rekla glumica jednom prilikom.