NE ODVAJAJU SE

Sean Penn ne krije koliko je zaljubljen u 31 godinu mlađu

27.09.2019 u 17:02

Bionic
Reading

Prije tri godine holivudski glumac Sean Penn započeo je ljubavnu vezu s upola mlađom djevojkom Leilom George. Mnogima se tada njihova ljubav činila hirom, nepromišljenim potezom i skandalom ali Penn sada dokazuje da su godine samo brojka

I zaista za njih su godine samo broj, jer 59-godišnji Sean Penn i 27-godišnja Leila George svakim danom pokazuju kako izvrsno funkcioniraju, koliko se vole i poštuju. Ovih dana viđeni su u opuštenoj šetnji kvartom u Los Angelesu sa svojim kućnim ljubimicom, zlatnim retriverom.

Mlada glumica u vrlo je opuštenom izdanju izašla u šetnju sa svojim dragim koji se također nije brinuo oko izgleda već je birao udobnost.

Sean Penn i Leila George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia / RMBI / BACKGRID

Sean i Leila vezu su započeli u ranu jesen 2016. godine, kada je njoj bilo samo 24. Mnogima je tada njihova ljubav izgleda nevjerojatno i kao puki hir dvostrukog oskarovca.

Pogotovo jer Penn iz bivšeg braka sa suprugom Robin Wright ima dvoje djece, kćer Dylan čak je godinu dana starija od njegove sadašnje partnerice, dok je sin Hopper ima 26 godina.

Međutim, slavni zavodnik svima je dokazao da se u mlađahnu Leilu zaljubio, a s vremenom je i zavolio te stvorio zajednicu koja mu odgovara.