Stella Maris

Sea Star će postati elektronski raj!

26.04.2024 u 16:14

Bionic
Reading

U lagunu stižu i z++, Keni Nije Mrtav, Vanillaz, Vimoksha

Šesto izdanje Exitovog Sea Star Festivala zaokružilo je Electronic Paradise – svoj vrući techno program u magičnoj umaškoj laguni Stella Maris! Ranije objavljenim headlinerima ARTBAT-u, Debori De Luca, Hot Since 82 i Victoriji pridružio se čak 21 artist. Na Nautilis areni nastupit će prejaka techno imena - Estella Boersma, DJ Jock, Katalina, DJ Gumja i Lucius Light, a Electric Waves stageom će zavladati sjajni elektro mađioničari koje predvode Inner Sense, Marcel, Pablo Panda i Kali.

Novih izvođača ima i u drugim žanrovima Sea Stara! U ovogodišnji lineup upisali su se i neponovljivi trap pop čarobnjak koji je kabrioletom uletio u trap-gang postavu - z++, rock alt live senzacija Keni Nije Mrtav, nadolazeća electro pop zvijezda Vimoksha, regionalni EDM heroji Vanillaz, kao i glazbenici koji će nastupiti na Welcome Dayu kao dio programa CACAO Я:EVOLUTION – Mose, Tebra, Mr. Forest i Donnie Darko.

Svi će oni zajedno otvoriti ljeto u Umagu, na šestom Sea Star festivalu, od 23. do 26. svibnja 2024. u društvu velikih imena među kojima su Offenbach, John Newman (Hybrid DJ set), INIKO, Joker Out, Buč Kesidi, Baby Lasagna, Grše, Kuku$, Senidah, Devito, Angelina Mango, Ian Asher, Tam & Jymenik, Rouzi i mnogi drugi. U manje od mjesec dana do festivala u tijeku je i omiljena prodajna akcija ‘Kupi 4, zgrabi 5’, u kojoj se na četiri kupljene ulaznice peta dobiva na poklon. Aktualne cijene ulaznica za predstojeći Sea Star na snazi će biti do petka, 10. svibnja do kraja dana!

Sea Star Festival 2024 | Welcome to Electronic Paradise:

Sea Star Festival 2024 | Welcome to Electronic Paradise Izvor: Društvene mreže

Nizozemska DJ-ica i producentica Estella Boersma na Sea Star donosi svoj zvuk koji kombinira techno, EDM i breakbeat. Osim nje, na Nautilis stage stiže i splitsko čudo, produktivni i omiljeni DJ Jock, koji u svom stvaralaštvu ruši sve žanrovske barijere. Pozitivnu energiju i glazbu koja obuhvaća sve od housea do techna i cross-genre setova po Nautilisu prosipa moćna mlada DJ-ica Katalina, a za hardgroove i hard techno pobrinut će se tvrdi slovenski producent i DJ Gumja, kao i član Kibernet Kriminalitat kolektiva Lucius Light.

Na Electric Waves pozornici u petak će se izredati izvrsna imena: Inner Sense (sjajan dvojac i uzdanice EXIT Soundscape labela), Pablo Panda, Kali, Ivan Erjavac, Samo Tako b2b Korak i DBFB. Električni lineup stagea u subotu će upotpuniti Marcel, Ana Uzelac b2b DJ Evan, Alessio, Elena Mikac, Recep, Igz b2b Eloc, Marin Biočić.

Osim svježe najavljenog Electronic Paradise programa, proteklog je tjedna u trap-gang program Sea Stara drito iz Retfatlante uskočio višestruko nagrađivani autor, producent i treper z++. On će otvoriti ljeto 2024. nizom megahitova poput ‘Sedmo nebo’, ‘Dijamanti’, ‘Kabriolet’, a atmosferu će nabrijati tvrdim numerama kao što su ‘MOSHPIT’, ‘ŠNiT’, ‘Ulice’ i ‘Adrenalin’. Osim njega, lineupu se priključila i nova koncertna senzacija Keni nije mrtav (Serbia Creates Music). Svoju su karijeru započeli prvijencem ‘Ajmo da plešemo’, a nakon nastupa u finalu Pesme za Evroviziju s pjesmom ‘Dijamanti’ zaludjeli su fanove diljem regije.

Vanillaz i Vimoksha zavladat će Main Stageom! Vanillaz, ili kako se sami nazivaju Balkan Brothers, u posljednjih su nekoliko godina osvojili brojne internacionalne pozornice, među kojima su MTV Europe, Kings Day Netherlands, Miami Music Week, Umaginton, ATP, Ultra Europe, Ultra Korea i Ultra Singapore. Njihove trake vole i Tiësto, Martin Garrix, Klingade, David Guetta, a uz impresivni hrvatsko-slovenski EDM dvojac na glavnom stageu nastupit će autentična Vimoksha – zanimljiva i svestrana vlasnica intrigantnog regionalnog hita ‘Nazovi nekog osim dilera’.

Šesto izdanje Sea Star Festivala održat će se u očaravajućoj umaškoj laguni Stella Maris od 23. do 26. svibnja 2024. godine. Kao i dosad, četvrtak i nedjelja bit će rezervirani za Welcome Day i After Party, dok će glavni dani festivala biti petak i subota, 24. i 25. svibnja. Za dobrodošlicu će se na Welcome Day partyju u suradnji s Ada Divine Awakening i EXIT festivalima kao dio CACAO Я:EVOLUTION programa pobrinuti eterični maestro svjesne glazbe – Mose. Za idilično će se otvorenje magičnog festivala uz Mosea pobrinuti i ekstatični Tebra te glazbeni vizionari Mr. Forest i Donnie Darko.

Aktualne cijene ulaznica najkasnije do 10. svibnja! Počela i omiljena prodajna akcija!

Festivalske ulaznice dostupne su po promotivnoj cijeni od 54 eura, dok je jednodnevne ulaznice moguće kupiti po 29 eura s popustom od 30% na finalnu cijenu. Ove cijene na snazi će biti do petka, 10. svibnja do kraja dana, nakon čega se povećavaju! Krenula je i omiljena akcija ‘Kupi 4, zgrabi 5!’ u kojoj se na četiri kupljene festivalske ulaznice peta ulaznica dobiva na poklon.

Ulaznice su dostupne na službenoj stranici Sea Star Festivala, na svim prodajnim mjestima ili u sustavu Entrio.

Ovogodišnji Sea Star Festival realizirat će se uz podršku Hrvatske turističke zajednice, istarske županije, Grada Umaga, Turističke zajednice grada Umaga, Turističke zajednice Istarske županije i Plave lagune.